Als ik iemand het Personal Training traject wil aanraden zijn dit alle dames in mijn omgeving die zo’n jaar of 10 jonger zijn dan ik en het min of meer “hebben opgegeven”. Net ietwat te “volslank” zijn, verzuchten dat er een kilo of 10 vanaf moet, elkaar boeken over gezond eten uitlenen, verzuchten dat ze moeten gaan sporten (maar i.p.v. iedere dag een uur wandelen liever netflixen).

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik was niet “te dik” en sportte ook al regelmatig maar door mijn leeftijd (overgang) begon mijn vetpercentage wel wat te hoog te worden en kwam er stiekem ook een kledingmaatje bij…….Waar het me jarenlang zelf lukte om met sporten en op mijn voeding letten, alles in balans te houden, lukte me dat nu (door alle hormonale schommelingen?) niet meer…… Ik bedacht me dat het nu of nooit was, dit dan (nog) te proberen, alvorens in ik de modus zou schieten “accepteer het nou maar, je wordt nu eenmaal ouder he? Dan komen er wat kilootjes bij”.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Dat het me is gelukt om dat kledingmaatje eraf te krijgen en praktisch alleen in vet! Ik wilde graag mijn spiermassa behouden en echt alleen mijn vetpercentage (en massa) verlagen. En dat ik daarbij ook nog meer én gevarieerder kon eten dan ik dacht dat ik kon!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Misschien wel het aanpassen van mijn voeding. Laat ik zeggen de mindset die ik daarover had. Ik had jarenlang goed gedijt op “koolhydraat beperkt (70 gram)” dieet. En nu moest ik ineens meer koolhydraten gaan eten! Ik was echt even in paniek, bang kilo’s aan te komen en moest leren om volkoren brood/pasta/rijst niet meer als vijand te zien. En ik heb havermout (her)ontdekt!

Ik ben ontzettend trots! Mijn lijf ziet er (nog) beter uit, het sporten is superleuk om te doen bij De Loods en ik ben (nog) zoveel sterker en fitter geworden!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Dit is echt de persoonlijke begeleiding en iemand die je goed in gaten houdt en begeleidt. Iemand die je ook gerust stelt, omdat ie weet waar ie het over heeft. Ik ben heel blij met mijn coach!

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
De dames in mijn omgeving die zo’n jaar of 10 jonger zijn dan ik en het min of meer “hebben opgegeven”. Net ietwat te “volslank” zijn, verzuchten dat er een kilo of 10 vanaf moet, elkaar boeken over gezond eten uitlenen, verzuchten dat ze moeten gaan sporten (maar i.p.v. iedere dag een uur wandelen liever netflixen). Ergens in hun hoofd willen ze denk ik wel maar ze maken de omslag niet. Ik gun hun allemaal dat ze fitter worden! En verbeterde versie van nu. Zodat ze fitter en beter ouder kunnen worden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf