Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik merkte de laatste paar jaar dat ik steeds zwaarder werd en ik mij daar totaal niet fijn bij voelde. Zelf op eigen kracht lukte het mij niet om echt door te zetten. Ik had niet de juiste kennis omtrent voeding en sporten. Via mijn vader kwam ik bij De Loods terecht en zijn wij samen gaan sporten. Bob is toen aangewezen als mijn personal coach, waar ik ontzettend blij mee ben.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Tijdens mijn traject heb ik gemerkt dat ik veel meer doorzettingsvermogen heb dan ik van tevoren dacht. Mijn personal coach Bob heeft mij vaak een spiegel voorgehouden. Dit is niet altijd even fijn om te horen, maar was voor mij wel écht nodig. Hij heeft mij de juiste handvatten gegeven wat betreft voeding, beweging en hoe ik het meeste uit een training kan halen. Een van de grootste resultaten is dat ik weer goed in mijn vel zit en meer zelfvertrouwen heb en dat daardoor ook uitstraal. Op de weegschaal is het gewichtsverlies ook goed zichtbaar.

Voorheen dacht ik altijd “morgen ga ik echt beginnen met gezond eten en sporten”, maar dit resulteerde in uitstelgedrag.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Het moeilijkste onderdeel van het traject vond ik het aanpassen van mijn voeding. In eerste instantie om de voedingswaarde van eten en drinken te leren kennen. Hier was ik totaal niet in thuis. Door het invullen van mijn voeding in de app, ben ik veel bewuster gaan eten. Een ander moeilijk maar belangrijk onderdeel vond ik het doorzetten. Dit lukte mij niet elke dag, maar inmiddels is dit mijn nieuwe levensstijl: bewuster en gezonder eten, voldoende beweging en de juiste mindset.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik voel me trots over het resultaat dat ik tot nu toe bereikt heb. Ik had van tevoren niet gedacht dat deze levensstijl bij mij zou passen. Ik haal nu veel energie uit een training zowel lichamelijk als geestelijk en ik zit weer goed in mijn vel.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Dit was voor mij de eerste keer dat ik een stok achter de deur had. Voorheen dacht ik altijd “Morgen ga ik echt beginnen met gezond eten en sporten”, maar dit resulteerde in uitstelgedrag. Het wekelijkse weeg-moment was voor mij een goede motivatie om elke week weer een goed resultaat neer te zetten.

Ik haal nu veel energie uit een training zowel lichamelijk als geestelijk en ik zit weer goed in mijn vel.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik raad het iedereen aan. Het is fijn om het niet alleen te doen, maar dat je een iemand hebt om mee te sparren en alles te kunnen delen. Dit traject is echt een investering in jezelf en gun ik iedereen.

Wat is jouw volgende stap?
Ik wil mijn routine en nieuwe levensstijl aanhouden. Naast nog een paar kilo afvallen, wil ik graag verder werken aan een betere conditie. Mijn doel is om aan een Hyrox event mee te doen.

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf