Ik zou iedereen die op zoek is naar een positieve verandering in zijn of haar leven het Personal Training traject willen aanraden. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en wist van mezelf dat persoonlijke motivatie/volhouden een uitdaging was.

Hoe is bij jou het Personal Training  traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik heb mij ingeschreven voor personal training bij De Loods voor een betere mentale gezondheid. In het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat regelmatig bewegen ervoor zorgt dat ik beter in mijn vel zit. Dit wilde ik graag gestructureerd oppakken en uitbouwen met personal training.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering die ik heb doorgemaakt is dat ik veel meer energie heb gekregen en zowel geestelijk als lichamelijk een stuk fitter ben. Daarnaast let ik beter op mijn voeding en eet ik gezonder.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Het moeilijkst vond ik de aanpassing van mijn voedingspatroon, en dan met name de hoeveelheden. Een van mijn doelstellingen was om op een gezonde manier aan te komen; op een gezonde manier significant meer eten was lastig in het begin, maar hier ben ik goed in begeleid door mijn personal trainer Melvin.

Ik ben trots op het resultaat dat ik tot nu toe heb bereikt. Starten met Personal Training bij De Loods was voor mij een positieve ontwikkeling in mijn dagelijkse routine en heeft enorm geholpen met een positievere mindset.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De persoonlijke begeleiding helpt mij enorm met het opbouwen en vasthouden van een nieuwe routine. Hiervoor heb ik zelfstandig gesport (hardlopen), maar dit was voor mij zonder begeleiding een stuk lastiger om vol te houden.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou iedereen die op zoek is naar een positieve verandering in zijn of haar leven het Personal Training traject willen aanraden. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en wist van mezelf dat persoonlijke motivatie/volhouden een uitdaging was. Melvin heeft mij super begeleid; niet alleen voor wat betreft beweging en voeding, maar ook een positieve verandering van mindset.

Wat is jouw volgende stap?
Vooral op deze manier verder gaan, gefocust blijven op voeding en beweging en sessies bij De Loods blijven gebruiken als uitlaatklep en onderdeel van mijn wekelijkse routine.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf