Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Ik ben Merel en ik heb mee gedaan met het FIT Project om een strakker lichaam te krijgen zodat ik beter in mijn vel ging zitten. Ik heb al vele afval pogingen gedaan en zei altijd ‘ik ga echt beginnen, ik moet echt afvallen’ Ik heb ongeveer een boekenkast vol met dieet-gezonde levensstijl boeken, allemaal doorgebladerd en misschien twee recepten daarvan geprobeerd. Op vakantie is de knop om gegaan en heb ik contact opgenomen met Frank. Eerst heb ik personal training gehad van Marjolein en daarna heb ik mee gedaan met het 12 weken FIT project.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben tot nu toe 8 kilo afgevallen en heb een ritme gevonden in een gezonde levensstijl zonder op ‘dieet’ te zijn en dit is wat ik het aller fijnste vind omdat het voor je hele leven werkt. Ik ben fitter, voel me blij en leef even goed het leven wat ik wil leven.

Het 12 weken FIT Project is een traject waar je wat aan hebt voor de rest van je leven!

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan iedereen die zich zelf wilt uitdagen! Samen maak je een doel waarmee je echt aan de slag gaat. De meerwaarde bij De Loods vind ik de theorie erachter, dit is echt een eye opener en als je het toepast in je eigen leven wordt het zoveel makkelijker en leuker!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf