Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Mijn naam is Maxime, ik ben 32 jaar oud en heb meegedaan aan het Fit Project omdat ik weer fit wilde worden en met een fijn gevoel naar mezelf in de spiegel wilde kijken. Nadat ik al drie jaar met long COVID klachten rond liep, waar niemand mij in verder kon helpen, wilde ik niet opgeven en zag dit als een kans om mijzelf echt weer fit te kunnen maken. Eigenlijk de laatste kans.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Mijn resultaat is dat ik in 12 weken 10,2 kilo ben afgevallen, mezelf fit voel, niet meer moe ben en geen constante pijn meer heb ik mijn lichaam. Als ik kijk naar de impact op mijn leven is het feit dat ik mijn plezier in sporten terug heb, dat ik weer kan sporten zonder een week gebroken te zijn, geniet van gezonde keuzes maken en vooral mezelf echt weer fit voel. Ik ben zo trots op mezelf met deze verandering.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou aan iedereen het traject aanraden. Ga gewoon het gesprek aan, want dat is al de eerste stap. Het gaat je zoveel bieden en als ik kijk naar mijzelf; het feit dat ik als long COVID patiënt me weer fit voel zowel op mentaal als fysiek vlak dat gun ik echt iedereen!

Door een commitment aan te gaan met mezelf heb ik geleerd dat ik alles aan kan en kan bereiken!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
In het 12 weken zit je niet alleen, je doet het in een groep van 12 deelnemers. Iedereen heeft van alles geprobeerd maar nooit werd het een succes. Doordat je individueel een doel stelt en daarbij support ontvangt van de groep helpt dit je doelen realiseren. Je kan zoveel meer dat je zelf denkt en weet! Door inzichten te krijgen in ook vooral mentale aspecten ga je heel anders kijken naar fit worden en afvallen. Want een getal op de weegschaal is maar een getal. Het gaat erom hoe jij je als persoon voelt en vooral hoe je naar jezelf kijkt!

Het grappige wat ik altijd zeg tegen iedereen; ze weten nog net mijn pincode niet, haha. Dit geeft de intensiteit van het traject en de band met de groep aan!

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
De meeste uitdaging vond ik in het begin heel erg mijn fitheid. Maar al snel merkte ik dat ik het op mijn eigen tempo kon doen en daardoor behaalde ik mijn doel. Daarnaast vond ik het ontzettend spannend om tijdens de feestdagen in het traject te zitten, maar uiteindelijk ging dat vrij makkelijk! Het maakte de uitdaging alleen maar leuker en mijn doorzettingsvermogen werd alleen maar groter.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijf ik graag als thuiskomen. Je wordt echt elke keer met open armen ontvangen, iedereen is gewoon lekker met zijn eigen doel bezig en je ontvangt elke keer de support die je nodig hebt. Door de coaching van Tim ben ik ontzettend gegroeid in het traject en heb ik geleerd om door andere ogen naar mezelf te kijken. Ik ben hem dankbaar voor de support en alle lessen neem ik mee voor de toekomst!

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf