Vanaf het moment dat je de loods binnenstapt voor het kennismakingsgesprek weet je dat het serieuze zaak is. Hier kan je alleen beginnen als je echt gemotiveerd bent om je hele levensstijl aan te pakken op een blijvende manier.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ben een tijd geleden verhuisd naar Nieuwegein en zocht een nieuwe plek om te sporten. Ik zocht een plek waar ik begeleiding kon krijgen, zodat ik het sporten weer kon oppakken. Na het krijgen van ons eerste kindje was de gezonde leefstijl naar de achtergrond geraakt en ik was ook flink wat kilo’s aangekomen. Diabetes zit bij mij in de familie en ik wist dat ik iets moest gaan veranderen, anders zou het de verkeerde kant op gaan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het grootste resultaat is dat ik 10+ kilo ben afgevallen, maar wat nog veel belangrijker is dat ik nieuwe routines en gewoontes heb ontwikkeld waar ik op kan terugvallen. Gezond eten en sporten is niet meer iets wat ik moet ‘afvinken’ maar het blijft een onderdeel van mijn leven. Natuurlijk blijf ik ook genieten van minder gezonde dingen, maar het belangrijkste is dat ik het de volgende dag gewoon weer oppak.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Het moeilijkste vind ik (nog steeds af en toe) het regelmatig sporten. Zodra ik het wat drukker heb, merk ik dat dat het eerste is dat wordt overgeslagen. Je merkt alleen wel dat als je regelmatig sport, je resultaten ziet. Je wordt sterker en je conditie verbetert. Zodra je gaat overslaan, wordt dat minder en dat is voor mij een hele goede stok achter de deur om toch wel te gaan.

Ik ben enorm trots op mezelf dat ik dit heb bereikt en ik had niet kunnen bedenken dat het me zou lukken. Ik zit lekkerder in mijn vel en ik blijf gemotiveerd om door te gaan om de laatste kilo’s er ook af te krijgen.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Vanaf het moment dat je de loods binnenstapt voor het kennismakingsgesprek weet je dat het serieuze zaak is. Hier kan je alleen beginnen als je echt gemotiveerd bent om je hele levensstijl aan te pakken op een blijvende manier. Mijn trainer Jordy is confronterend, maar ook begripvol en denkt met je mee als het minder lekker gaat. Ik word gepusht op een manier die voor mij werkt en ik vind het ook nog eens een hele gezellige plek waar de nodige grapjes worden gemaakt.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou het iedereen aanraden die serieuze stappen wil zetten om een gezondere manier van leven te bereiken, die blijvend is.

Wat is jouw volgende stap?
Ik blijf zeker nog sporten bij de loods en verder werken om de laatste kilo’s eraf te krijgen en te houden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf