Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Een vriend van mij trainde al bij Marjolein en dat werkte goed voor hem. Hij weet dat ik mijn up’s en down’s heb m.b.t. beweging en voeding en heeft mij erbij gehaald. We hebben nu samen wekelijks een PT uur met Marjolein.

Personal Training helpt me om na een mindere week de draad weer op te pakken of na een goede week met nog meer motivatie verder te gaan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Belangrijkste winst voor mij is meer regelmaat in bewegen en beter eten. Ik heb vaker gewicht verloren maar merkte na verloop van tijd dat ik verviel in oude gewoontes. Nu ben ik in acht maanden 10 kilo afgevallen en houdt de wekelijkse PT sessie met weegmoment me alert en gemotiveerd. Daardoor vind ik het makkelijker om gedisciplineerd te blijven in de keuzes die ik maak. Marjolein helpt met haar enthousiasme en positieve instelling en grijpt in als de voortgang in gevaar komt.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Ik romantiseer PT niet. Je moet het werk wel blijven verzetten; het gaat niet vanzelf. De ene week gaat het beter dan de andere week, maar door het wekelijkse PT uurtje is er altijd perspectief en een doel. Dat helpt me om na een mindere week de draad weer op te pakken of na een goede week met nog meer motivatie verder te gaan. Meer bewegen en beter eten heeft voor mij daardoor een duidelijker doel gekregen en wordt daarmee eigenlijk vanzelf een, veranderde, levensstijl. Het voelt niet als een keurslijf overigens; je bepaalt uiteindelijk zelf wat je doet. Jezelf een keer te buiten gaan kan gewoon.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben fitter en lichter geworden in de tijd dat ik met PT bezig ben. Mensen in m’n omgeving merken dat m.n. aan mijn gewichtsverlies; complimenten daarover wuif ik weg maar vind ik intussen wel heel leuk en motiverend. Ik voel me ook echt lekkerder in m’n vel, hoe cliché dat misschien ook klinkt. En dat geeft ook vertrouwen in mijn toekomstige gezondheid nu ik op een zekere leeftijd ben 😉

Ik ben in acht maanden 10 kilo afgevallen en houdt de wekelijkse PT sessie met weegmoment me alert en gemotiveerd.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik heb vooral het gevoel dat ik zelf meer aan het stuur zit nu. Doordat ik bewust de keuze maak voor PT ben ik het aan mezelf verplicht om er ook voor te gaan. De structurele positieve resultaten die ik behaal versterken het gevoel dat ik het zelf in de hand heb. Ik maak bewust afspraken met mezelf om dit te blijven doen.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Eigenlijk iedereen die moeite heeft gedurende een langere periode consequent en consistent te blijven bewegen en een beter voedingspatroon te volgen. Dat geldt denk ik voor veel mensen en het is ook helemaal geen schande of zo. Maak gewoon gebruik van een professional zoals je dat voor veel andere dingen ook doet. Waarom zou je als het om je gezondheid gaat het allemaal zelf moeten doen? Juist dan alle hulp inschakelen die je nodig hebt!

Wat is jouw volgende stap?
Ik wil, nu ik 10 kilo ben afgevallen, verder werken naar 14 kilo er af over een periode van vier maanden en daarna nog eens 4 kilo tot ik in totaal 18 kilo lichter ben. Dat is mijn streefgewicht en ik ga dat bewust in een minder snel tempo doen omdat ik langzaam toe wil werken naar een voedings- en bewegingspatroon waarbij ik stabiel blijf in gewicht en me fit blijf voelen. PT met Marjolein is/blijft wat mij betreft daarbij een constante factor.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf