Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik was niet fit, vaak geblesseerd met tennis en had overgewicht. Na een gesprek met Bob (mijn toenmalige fysio en inmiddels onze personal trainer) het PT-traject begonnen samen met mijn vrouw en onze 2 dochters. Zij waren na het intake-gesprek zo enthousiast dat ze allemaal met hun eigen doel ook het traject gestart zijn.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Fysiek veel sterker geworden, geen blessures meer gehad en 18 kg afgevallen.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Door de goede begeleiding vond ik het eigenlijk niet echt moeilijk. Als ondernemer denk je vaak dat je (te) druk bent en daardoor geen tijd hebt/kan maken om te sporten, maar bij Personal Training leer je echt wel prioriteiten te stellen. En na een jaar PT kan ik zeggen dat het zeker te combineren valt en je er echt alleen maar beter van wordt. Een afspraak om te trainen is ook een afspraak. Het aanpassen van mijn slechte eetgewoontes was geen groot probleem, terwijl ik echt een klassieke jojo met slechte eetgewoontes was. Je kan echt wel genieten van een etentje of iets dergelijks je moet alleen weten wat je er daarvoor of daarna mee doet.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het maakt je super trots en dat werkt verslavend. Succesbeleving werkt alleen maar meer motiverend. Zelfs zo erg dat ik tegenwoordig tijdens vakanties een aantal keer ga sporten wat ik voor dit PT-traject nooit van mezelf had kunnen voorstellen.

Fysiek veel sterker geworden, geen blessures meer gehad en 18 kg afgevallen.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De intensieve begeleiding. Het werkt super motiverend, je mag echt wat van de trainers verwachten maar ze
verwachten ook zeker wat van je terug qua inzet. Als je dan resultaat haalt zijn ze bijna nog trotser dan dat je zelf bent en dat motiveert dan ook weer. Daarnaast is de hele sfeer bij de Loods anders dan in alle “traditionele” sportscholen waar ik ooit “sponsor” van ben geweest. Je moet die sfeer zelf ervaren, maar iedereen die eenmaal bij de Loods traint zegt hetzelfde en weet wat ik bedoel.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Eigenlijk iedereen. Iedereen kan namelijk met een eigen doel een traject in. Of je nu fitter wilt worden, afvallen, aankomen, fit blijven, mentaal sterker wilt worden of zelfs een Hyrox wilt doen. Er is altijd wel een doel te stellen en te behalen wat voor iedereen een positieve werking op je hele gemoedstoestand heeft en dat werkt weer door in zowel je werk als privéleven.

Als ondernemer denk je vaak dat je (te) druk bent en daardoor geen tijd hebt/kan maken om te sporten, maar bij Personal Training leer je echt wel prioriteiten te stellen.

Wat is jouw volgende stap?
Nóg fitter worden en blijven, op gewicht blijven, spieren ontwikkelen en deelnemen aan een Hyrox. Er is is altijd wel een doel om te behalen…..

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf