Dit traject is werkelijk een aanrader voor iedereen, ongeacht je achtergrond in sport. Of je nu al jarenlang ervaring hebt met verschillende sporten of dat je nog nooit een voet in de sportschool hebt gezet, dit programma biedt je de perfecte tools om het maximale uit jezelf te halen. Het maakt niet uit waar je begint, dit traject zal je helpen om jezelf te verbeteren en te groeien, zowel fysiek als mentaal.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ongeveer 10 jaar geleden ben ik al eens flink afgevallen. Echter heb ik dat gedaan op een manier die niet vol te houden is. Hierdoor ben ik in de jaren daarna verschillende keren weer aangekomen en weer afgevallen. Ik was op zoek naar meer structuur in mijn dagelijks leven en had voornamelijk advies nodig over mijn voeding. Via Bob kwam ik in aanmerking met de Loods

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering die ik heb doorgemaakt is dat ik nu weet wat ik doe. Op het gebied van sporten maar zeker ook op het gebied van voeding. Hierdoor kan ik werken aan mijn doelen maar ook leuke dingen blijven doen. Daarnaast heeft dit traject mijn doen beseffen dat als je iets echt wilt, je dit voornamelijk zelf moet doen. Bij de Loods begeleiden ze je van stap tot stap maar het grootste gedeelte moet echt uit jezelf komen. Ondanks dat ik een drukke baan heb en een gezin met kleine kinderen heb ik voor mezelf een modus gevonden waarbij ik gezond kan leven en 4 keer in de week kan sporten

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Voor mij was dit traject echt een bewuste keuze, echter was het aan het begin lastig om mijn voeding bij te houden en mezelf aan te leren welke keuzes ik het beste kan maken. Gelukkig word je hier heel erg goed in begeleid.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Trots, ik heb nu het gevoel dat ik volledig in control ben over mijn lichaam en dat ik na al die jaren van sporten uiteindelijk heb bereikt wat ik altijd graag wou

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Structuur en coaching, tijdens de uren dat je PT hebt neem je de hele week door maar daar houdt de begeleiding niet op. Als je vragen hebt of even iets niet weet kan je altijd contact zoeken. Daarnaast gaat het in dit traject niet alleen over het sporten maar ook over je mindset.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen eigenlijk, of je nu al meerdere jaren ervaring hebt met sporten of nog nooit in de sportschool hebt gestaan. Je krijgt de handvaten aangereikt om het maximale uit jezelf te halen.

Wat is jouw volgende stap?
Blijven trainen en mezelf nog verder uitdagen zowel fysiek als mentaal😊

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf