Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
De aanleiding om een personal training traject te starten bij De Loods, deed ik nadat ik al eens eerder (5 jaar geleden) een personal training traject had gevolgd en 20 kilo was afgevallen. Ik viel helaas weer terug in oude gewoontes en werd langzaam weer zwaarder. Dit was niet waar ik een tijdje geleden zo mijn best voor had gedaan, en besloot dit keer eerder aan de bel te trekkenen. Ik wilde van dit gejojo voorgoed afscheid nemen. Minder gewicht betekent een fitter lijf en daardoor ook minder last van lichamelijke ongemakken.
Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? 
Mijn conditie is nog nooit zo goed geweest, ik heb een redelijk stabiel gewicht en zin om te sporten omdat alles veel “makkelijker” gaat!
Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het in balans blijven met mijn gewicht en voeding. Als lekkerbek met een zeer sociaal leven blijft het een uitdaging om dit te bereiken. Maar met de juiste balans tussen beweging en voeding, kom ik inmiddels een heel eind.
Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Trots gevoel, ik voel mij fitter en sterker dan ooit. Als er tijdens de training nog wat gewicht extra bijkomt zie ik dit als uitdaging, niet meer als een berg waar ik tegenop keek.
Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Als het even niet lukt, pak je het gewoon weer opnieuw op, zonder weer de neerwaartse spiraal in te gaan. Door continue geattendeerd te worden op je doel, heb je veel meer wilskracht om dit te bereiken.
Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Mensen die elke maandag weer met een nieuw dieet beginnen. Leer van je valkuilen door middel van een eetdagboek en pas zo je gewoontes voorgoed aan!
Wat is jouw volgende stap?
Stabiel gewicht behouden, nog fitter worden en het Hyrox evenement overleven.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf