Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
4 jaar geleden ben ik bij De Loods begonnen, op aanraden van een vriendin die bij De Loods sportte. De aanleiding was dat ik al maanden een abonnement bij een gym had en ik elke zondagavond weer tegen mezelf zei: ik ga maandag beginnen met sporten. Ik kwam bij Frank terecht en had 2 keer per week Personal Training. Ik begon sporten leuk te vinden. Het 1 op 1 vond ik vooral fijn en door Frank zijn energie raakte ik enthousiast. Er hangt ook een goede vibe bij De Loods. Heel fijn, ik voel me vrij en kan helemaal mezelf zijn. Ik voelde me heerlijk fit! Eind 2018 raakte ik burnout. Ik bleef naar De Loods gaan. Frank paste het trainingsschema aan, soms was een rondje buiten lopen genoeg voor die dag. Elke keer voelde ik me een beetje beter. Maar het lukte me niet om conditioneel op het niveau van voor de burnout te komen. Hierin speelde ook mijn gewicht een grote rol; inmiddels was ik 20 kilo aangekomen. Zomer 2020 was voor mij de maat vol. Ik wilde weer zijn wie ik was vóór november 2018. Het duurde nog een paar maanden voordat ik er in mijn hoofd klaar voor was.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Bij deze vraag dacht ik als grootste resultaat direct aan mijn gewicht. Dat ik afval is fantastisch! Maar ik moet het bijstellen want het is veel belangrijker dat er iets structureel is veranderd. Ik heb nu een andere mindset. Te vaak dacht ik dat ik iets niet kon, ik stelde heel veel uit, ik had altijd wel een smoes om het niet te doen, maakte keuzes die mij het beste uitkwamen en zag weinig mogelijkheden. Ik ben nu een maand of 2 onderweg en heb veel vooruitgang gemaakt, maar deze gedachtes heb ik nog steeds zo nu en dan. Ik ga 3 keer per week naar Frank: 2 keer voor Personal Training en 1 keer voor coaching gesprek. Ik let op mijn voeding en val af, ik maak elke week commitment met mijzelf, ik voel me fitter en ik ben mentaal veel sterker geworden.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject?
Van tevoren had ik gedacht dat ik het meeste moeite zou krijgen met het aanpassen van mijn voeding. Maar die mindset ging echt verrassend snel en valt heel erg mee. Ik heb het meeste moeite met de gedachtes waar ik het net over had. Gelukkig herken ik het en ga ik er mee aan de slag. Dat is niet altijd even makkelijk maar gelukkig beperkt het mij steeds minder. Ik kan heel erg verdrietig worden als ik denk aan hoe ik de laatste 2 jaar was. Ik wil niet meer zo zijn. En dat sterkt mij zeker om mijn doelen te bereiken.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben heel trots op mezelf met wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik had nooit gedacht dit te kunnen bereiken. Het geeft me ontzettend veel energie. Het kan niet snel genoeg gaan nu. Ik heb ook van Frank geleerd om successen te vieren, dat deed ik eigenlijk nooit. Je mag trots zijn dus vier het!

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Heel algemeen: Het grootste inzicht is toch wel dat ik nooit meer terug wil naar de persoon die ik 2 jaar geleden was. Ik ga daar alles aan doen om dat te voorkomen. Ik heb er vertrouwen in dat Frank en ik dit samen gaan bereiken. Waar ik ook achter ben gekomen is dat ik issues veel groter maak dan dat ze zijn. Veel dingen waren ingewikkeld. Frank geeft zijn mening, geeft voorbeelden, en laat me inzien dat ik vooruit moet in plaats van blijven hangen in het negatieve.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik raad het iedereen aan die met iets te dealen heeft, maakt niet uit wat. Het is een investering in jezelf. Dat ben je waard. En het brengt je gegarandeerd naar je doel. Het traject is heel erg doelgericht. Ondertussen reken je met een heleboel dingen af waarvan je het bestaan niet wist.

Wat is jouw volgende stap?
Dat vind ik een lastige vraag. Over een volgende stap heb ik nog niet nagedacht omdat ik me vol moet focussen op het nu. Voor een volgende stap voel ik me nog niet sterk genoeg. Dit traject ga ik afmaken, mijn leven moet dan 180 graden gedraaid zijn en dat moet ik volhouden. Ga ik volhouden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf