Wie ben jij en waarom heb je meegedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Marinka Kasius, 51 jaar oud en woon met mijn vriend, dochter en schoonzoon in Nieuwegein. De reden waarom ik met het 12 weken FIT Project heb meegedaan is dat mijn leven drastisch moest veranderen. Vanaf mijn tiener jaren leid ik al aan overgewicht. De laatste 20 jaar is dat overgegaan in obesitas. Veel snoepen en snaaien. Mijn dochter begon vorig jaar een gesprek met mij dat ze zich zorgen begon te maken en dat ze mij niet kwijt wilde aan mijn obesitas. Dat was een flinke eyeopener die goed binnen kwam. Ik wilde namelijk zelf ook nog wat aan mijn leven hebben. Bewegen was bijna niet meer mogelijk door totaal geen energie. Ik had al zoveel geprobeerd, wat kon ik nu doen? Ik moest fitter worden en flink afvallen!

Ik zou het traject aan iedereen aanraden die iets met gewicht of fitheid zou willen doen. Ga gewoon het gesprek aan. Dit project kan je leven zoveel veranderen als ik al kijk naar mezelf.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben in 12 weken ruim 16 kilo kwijt en voel me ontzettend goed. Ik ben fitter, heb veel meer energie en kan weer normaal de trap oplopen. Wandelen is ineens een leuke  bezigheid geworden, ik loop nu iedere dag minstens 10.000 stappen en het sporten gaat erg goed. Ook heb ik weer gefietst sinds 6 jaar.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou het traject aan iedereen aanraden die iets met gewicht of fitheid zou willen doen. Ga gewoon het gesprek aan. Dit project kan je leven zoveel veranderen als ik al kijk naar mezelf. Als je alles zoals ik al geprobeerd hebt en je wilt het niet alleen proberen is dit een super project. Iedereen heeft een doel en je kan elkaar goed helpen. Door de coaching van Jordy ben ik echt een ander mens geworden: iemand die trots op zichzelf is en iemand die het gevoel heeft dat ie er weer mag zijn. Alles op je eigen tempo opwerken.

De sfeer is top en heel persoonlijk. Je voelt je echt meteen thuis.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Het groepsverband is zo belangrijk. Je hebt echt iets aan elkaar. Je kan zoveel van elkaar leren. Ook de coach kan het verschil maken. Alleen is niet te doen, je moet die stok achter de deur hebben en de commitment die je met dit project met jezelf aangaat is zo belangrijk. Je leven veranderd totaal. In de groepsapp kan je om hulp en steun vragen, dat kan niet als je het alleen doet.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer is top en heel persoonlijk. Je voelt je echt meteen thuis. Iedereen is daar met een doel, niet voor de show. Alle coaches die rondlopen zijn erg enthousiast. Tijdens de sportles wordt er alles uit je gehaald wat erin zit door de stimulatie van de trainer.! Ik ben blij en trots  dat ik dit 12 weken FIT Project bij De Loods Nieuwegein heb gevolgd. Op naar het vervolgtraject van 6 maanden!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf