Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met Bootcamp trainingen begonnen?
Omdat ik naast mijn PT nog meer wilde sporten.

Wat vind jij leuk aan het bootcampen bij De Loods?
Ik hou van fanatiek sporten, grenzen verleggen maar ook van een goede sfeer. Zonder goede sfeer kan ik niet voluit sporten. Door de combinatie van een goede sfeer en de leuke trainers ga ik altijd met een goed gevoel weg.

Hoe zou jij De Loods beschrijven in maximaal 50 woorden?
Enthousiaste trainers met oprechte aandacht voor de klant. Een plaats waar ik me welkom voel, een soort tweede thuis maar waar je ook kan knallen en gemotiveerd wordt om tot het uiterste te gaan. Leuke trainers en ook niet onbelangrijk, leuke klanten. De Bootcamp trainingen zijn afwisselend. Het is geen sportschool waar je zo maar even binnen loopt maar waar je gestimuleerd wordt om je doelen te behalen.

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de Bootcamp trainingen?
Voor iedereen die zin heeft in sporten maar zijn ei niet kwijt kan bij een reguliere sportschool. Voor iedereen die een stok achter de deur nodig heeft om te gaan sporten OF die tot het uiterste wilt gaan en dit zelf niet lukt OF voor mensen die in een leuke community willen sporten. Eigenlijk zou ik het iedereen aanraden omdat het op elk niveau kan. Voor iedereen die van oprechte aandacht houdt!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf