Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Mijn naam is Marco, ik ben 44 jaar en woon in Nieuwegein. In april 2023 ben ik gestart met het 12 weken FIT Project omdat het tijd werd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Nauwelijks sporten en te weinig aandacht voor ‘normaal’ eten, zorgde voor een ongezonde levensstijl. Het commitment dat ik ‘te veel’ voor mijn eigen bedrijf had, had ik‘te weinig’ voor mijn eigen vitaliteit.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw
leven?
Sinds ik in april 2023 ben begonnen met het 12 weken FIT Project, ben al ruim 27 kilo kwijt en is mijn buikomtrek al met 19 cm afgenomen. Hierdoor kan ik inmiddels ‘normale’ kleding kopen, is mijn conditie drastisch verbeterd en ben ik een vrolijker persoon (zonder stress) binnen mijn gezin en binnen mijn bedrijf.

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?
Naast ‘noodzakelijke’ confrontatie wordt je door het bijbrengen van kennis over zaken als voeding en lichaam en met de juiste mindset gestimuleerd en gemotiveerd om aan verandering en verbetering te werken. Door dit met het juiste commitment te doen zet je dit zelf om in succes.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die
mensen uit het traject kunnen halen?
Ik raad het 12 weken FIT Project aan iedereen aan die toe is aan verandering en verbetering. Maar met name aan iedereen die te veel in de slachtofferrol zit, en allerlei excuses heeft om maar niet te willen toegeven aan dat wat ze diep van binnen eigenlijk al weten.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd? Wat
is de impact die het heeft gemaakt op jouw leven?
De wekelijkse coaching in groepsverband is confronterend, maar daardoor enorm waardevol. Het samen vieren van kleine persoonlijke successen, en het delen van tegenslagen zorgt voor een sterke band. Je leert van elkaar en met elkaar en door samen te sporten motiveert het om door te zetten. De coaching is professioneel, maar tegelijkertijd zeer persoonlijk. De houding van de coaches is direct en kritisch, maar tegelijkertijd realistisch en stimulerend. Ik heb gedurende het 12 weken FIT Project de knop gevonden en omgezet, waardoor ik bereid ben om topprioriteiten te stellen, bereid ben om nee te zeggen tegen externe factoren en bereid ben om niet meer te stoppen!

De wekelijkse coaching in groepsverband is confronterend, maar daardoor enorm waardevol.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De positieve sfeer bij de Loods geeft je direct het gevoel dat je welkom bent en gezien wordt. Voor, tijdens en na de (groeps-)trainingen hebben de coaches oog voor details en dagen je extra uit. Door de professionele en persoonlijke aandacht voel ik mij bij de Loods zeer op mijn gemak.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

Om met tegenslagen om te gaan, moet je komen vanuit een mindset van veerkracht, acceptatie en groei. Dit zijn nu net de punten waar wij op focussen tijdens onze programma’s. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw gezondheid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek zullen we samen kijken naar jouw persoonlijke situatie en kijken welke aanpak het beste bij jou past. Al meer dan 350 mensen gingen jou voor! 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf