Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Na een hele avond op de bank, pizza, biertje, nog een biertje, je kent het wel, waarna ik bedacht echt iets beters te moeten verzinnen om mijn conditie op peil te brengen. Ik bedacht me dat het wel slim zou zijn enkele kleine fitness hulpmiddelen in huis te halen. Mezelf kennende zou dat maar voor korte duur zijn en weinig effect hebben. Thuis aan de slag gaan vraagt bovendien enorm veel discipline. Daar had ik niet zo veel van meegekregen. Ik begon te zoeken naar een optie met meer stimulans, eventueel onder begeleiding en het enthousiasme van anderen. Ik kwam uit bij De Loods. In gesprek met Frank bleek PT een toffe oplossing.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Krachttraining en werken aan conditie verbetering leidt al snel tot resultaat. Dat is fijn, want dat stimuleert om door te gaan. Het is toch de behoefte aan sporten die gaandeweg steeds sterker wordt. Een sportmoment missen, voelt echt zonde. Het beste resultaat vind ik wel het steeds steviger maken van mijn mentale en fysieke uithoudingsvermogen.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste is – nog steeds – het verleggen van grenzen. Doorgaan, of juist nog een stapje erbij, als het zwaar wordt. Mentale blokkades die voortuitgang vertragen, leren overwinnen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Steeds een beetje beter worden voelt erg goed. Nog beter voelt het als blijkt dat je je eigen ambities naar boven kunt bijstellen. Dat geeft zelfvertrouwen.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Dat een evenwichtig voedingspatroon een enorme bijdrage levert, misschien wel één van de belangrijkste voorwaarden is, om te kunnen groeien in kracht en conditie. En dat daarbij ook ruimte is voor die pizza en dat biertje. Daarnaast, minstens zo belangrijk, werkt de begeleiding en aanmoediging van de personal trainer erg motiverend. Bovendien probeert die het beste in jezelf naar boven te halen en je grenzen te verleggen.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Eigenlijk iedereen die behoefte heeft zijn/haar fysieke en mentale gezondheid effectief te verbeteren, bereid is daar echt op te investeren en daarbij ondersteuning kan gebruiken.

Wat is jouw volgende stap?
Hyrox, here we come! Daarna veel aandacht voor krachttraining, misschien volgend jaar weer Hyrox en ondertussen voorbereiden op een halve marathon.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf