Het overheersende gevoel is: Trots! Ik voel mij fitter in en met mijn lijf. Ik ben sterker en heb een beter uithoudingsvermogen. En daar heb ik de begeleiding van Marjolein wel bij nodig gehad.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ken Marjolein in privé en na enig aandringen had ik besloten om een sporttest te doen. Dat heb ik geweten. Ik heb – na 15 minuten durende test – ongeveer een week lang niet goed kunnen lopen, koffiekopje oppakken etc. Dit was mijn teken om te gaan sporten

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Overal fitheid. Ik heb gesport met als doel om fitter te zijn voor voetbal, snowboarden en later tennissen. Dit heeft supergoed gewerkt en ik heb mij sindsdien altijd heel fit en sterk gevoeld. Waarbij ik ook bij andere sporten beter presteer.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Het moeilijkst was het volhouden om goed bij te houden wat ik eet. Niet altijd het eten zelf, want als ik daar eenmaal een ritme in had, ging dat wel goed. Maar het continu bijhouden was lastig en voelde daardoor als een drempel. Ik merkte dat ik de gang naar De Loods wel had gevonden en meer begon te trainen. Goed eten. Beter slapen. Kortom, het was uiteindelijk heel positief.

De persoonlijke aanpak én aandacht is echt uniek bij De Loods Nieuwegein! Dit heb ik nog niet eerder ervaren.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Trots! Ik voel mij fitter in en met mijn lijf. Ik ben sterker en heb een beter uithoudingsvermogen. En daar heb ik de begeleiding van Marjolein wel bij nodig gehad.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De persoonlijk aanpak en aandacht. Dat maakt dat dit beter ging dat de andere programma’s. De motivatie van de andere trainers (en sporters) hielp hier ook bij. Iedereen is bij De Loods met een doel.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen. Sporten op elk niveau en een krachtige mindset is voor iedereen goed.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf