Het FIT Project is voor iedereen die al vaker iets heeft geprobeerd maar steeds weer terug valt in oude gewoontes, iedereen die wil stoppen met stoppen en fysiek en mentaal een verandering wil creëren.
Wie ben jij en waarom heb je meegedaan aan het 12 weken fit project? 
Mijn naam is Madelon (30 jaar), vriendin van Robin en moeder van twee zoontjes en samen wonen wij in Nieuwegein. Drie dagen in de week werk ik als orthodontieassistente. Mijn vriend heeft personal training bij De Loods sinds september 2023, ik zag hem steeds fitter worden en was daar stiekem best wel jaloers op. Ik wilde ook fit worden, van de (zwangerschaps-) kilo’s af en meer zelfvertrouwen hebben. Zo liet hij me op gesprek gaan bij De Loods om de mogelijkheden te bespreken en koos ervoor het 12 weken fit project te gaan doen. Dat gesprek was al een hele eye opener!
Herken je jezelf in de gedachtes “Ik begin maandag wel weer” – “Het regent dus ik ga niet (hard) lopen” – “Ik ben zo moe, sla het sporten vandaag even over”? Dan is dit traject zeker iets voor jou!
Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Het resultaat dat ik heb behaald waar ik het meest trots op ben is mijn mentale verandering. Ik had een doel voor ogen: fit worden voor mezelf maar ook voor mijn gezin en meer zelfvertrouwen krijgen. Dit doel kan je alleen bereiken als je je er volledig voor inzet en eigenaarschap toont. Geen excuses meer en integer zijn naar mezelf is wat ik heb geleerd in dit traject. Uiteraard ben ik ook trots op het behaalde gewichtsverlies van 9 kg, heb meer energie, kan weer leukere kleding aan en onderneem meer met mijn gezin.
Aan wie zou je het 12 weken fit project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Iedereen die al vaker iets heeft geprobeerd maar steeds weer terug valt in oude gewoontes, iedereen die wil stoppen met stoppen en fysiek en mentaal een verandering wil creëren. Herken je jezelf in de gedachtes “Ik begin maandag wel weer” – “Het regent dus ik ga niet (hard) lopen” – “Ik ben zo moe, sla het sporten vandaag even over”? Dan is dit traject zeker iets voor jou! De meerwaarde die je uit het traject kunt halen is dat je er een blijvende levensstijl van maakt en je leert de mensen uit je groep goed kennen die allemaal in hetzelfde “schuitje” zitten. Je doet het echt met elkaar!
Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Voorheen deed ik aan “trucjes” ik wilde snel kilo’s verliezen (denk aan; shakes, vetbevriezing etc.) maar achteraf blijkt dat het met dit traject veel sneller gaat en blijvend is. Ik ben nog nooit 9 kilo afgevallen, heb nog nooit op mijn huidige gewicht gezeten en heb nog nooit zo’n mentale verandering doorgemaakt. Dit traject is soms confronterend maar het geeft je zoveel inzichten waarbij je ook echt jezelf leert kennen. Ik ga zelfs nog even door met het vervolg traject van 6 maanden hierbij wordt je uitgedaagd om het steeds meer op eigen kracht te gaan doen maar toch is die begeleiding er nog. De welbekende stok achter de deur.
Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Hele fijne sfeer. Iedereen groet elkaar en maakt een praatje. De trainers kennen je bij naam en geven goede begeleiding omdat de groepslessen met maximaal 12 personen zijn.
De meerwaarde die je uit het traject kunt halen is dat je er een blijvende levensstijl van maakt en je leert de mensen uit je groep goed kennen die allemaal in hetzelfde “schuitje” zitten. Je doet het echt met elkaar!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf