Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Ik ben Lonneke Op ’t Broek, moeder van drie kinderen (20, 19 en 16) en partner van Ton. Mijn partner heeft zelf ook nog drie kinderen (19, 18 en 15). Ik woon deels in een huis in IJsselstein en deels op een zeilboot in Rotterdam. Over een paar jaar willen mijn partner en ik een wereldreis maken met de zeilboot. Een jaar lang rond trekken met de boot. Daar wil ik fit voor zijn. En ondanks het gegeven dat sport in mijn bloed zit, ik altijd fanatiek gesport heb lukte het niet om de draad weer zelfstandig op te pakken. Het FIT programma was mijn spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’.

Mijn doel was met name weer fit worden en de drive vinden om te sporten. En ja ik wist ook dat er best wat kilo’s af mochten, maar ik was en ben verder oké met mezelf.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik vind het weer heerlijk om te sporten. Ik voel me fitter, sterker, fysiek maar ook mentaal. Het rijtje excuses die altijd op de loer lagen om niet te gaan sporten, wisten zich ook een weg te vinden in de rest van mijn leven. En daar maak ik dagelijks korte metten mee. Is dat altijd makkelijk? Zeker niet. Maar ik maak tegenwoordig wel bewustere keuzes.

En prettige bijvangst: ik ben inmiddels 8 kilo afgevallen en ga nog even door.

Zoals gezegd heb ik altijd gesport, maar de sportschool zelf was toch altijd het minst favoriet.

Dat voelde als ‘moeten’ en niet als ‘leuk’. Maar eerlijk is eerlijk, het concept van de smallgroup trainingen past perfect bij mij. Het is afwisselend, altijd uitdagend, ik hoef niet na te denken over de oefeningen, en bij blessures zijn er altijd alternatieven voorhanden om toch door te trainen. Daar komt bij dat de sfeer in deze sportschool compleet anders is dan bij andere sportscholen! Prettiger, persoonlijker. Iedereen komt hierheen om zichzelf uit te dagen en helpt ook de ander om het beste te geven. Erg fijn!

Het 12 weken FIT Project schudt je wakker, op alle fronten (werk & privé).

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou het eigenlijk iedereen willen aanraden. Het brengt je zoveel meer dan alleen fitheid en minder kilo’s. Het is live changing, maar je moet er wel zelf voor gaan!

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf