Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met Bootcamp trainingen begonnen?
Tijdens de eerste Corona-fase vielen ineens al mijn sportactiviteiten stil. Gelukkig mochten de sportscholen weer open en buitenlessen verzorgen. Vrienden hebben mij enthousiast gemaakt om naast de sportschool in mijn eigen woonplaats, mee te gaan naar de Bootcamp training op zaterdag bij De Loods. Daar ben ik heel blij om!

Wat vind jij leuk aan het bootcampen bij De Loods?
Ik moet zeggen, ik moest over een klein drempeltje heen. In mijn gedachten was het sporten bij De Loods voor hippe, zeer sportieve mensen met een goed inkomen. Op aanraden van vrienden ben ik toch meegegaan en gelukkig bleken mijn vooroordelen van de koude grond. Ik vind het kleinschalige fijn; persoonlijk en tijd voor het sociale naast het sporten. Iedereen is welkom. De Bootcamp lessen zijn gevarieerd, intensief, motiverend en ik krijg er veel (positieve) energie van. Als ik na de Bootcamp training weer thuis kom, voel ik me heerlijk gezond. Mét of zonder spierpijn 😉

Hoe zou jij De Loods beschrijven in maximaal 50 woorden?
Bij De Loods word je professioneel geholpen door alle instructeurs. Een combinatie tussen het geven van een positieve vibe en een persoonlijke touch, zorgen ervoor dat ik met plezier mijn bed uit stap om te gaan sporten. Ook als ik tegen mijn eigen grens aan loop, word ik gemotiveerd nog even een tandje bij te zetten.

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de Bootcamp trainingen?
Ik raad het altijd iedereen aan om te gaan sporten. Goed voor lichaam en geest. Daarbij zal ik jullie zeker noemen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf