Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik wilde graag weer fitter worden nadat ik wat blessures had opgelopen. Het sporten was een beetje verdwenen uit mijn systeem en dat wilde ik graag weer terug krijgen. Nu wist ik al dat alleen trainen in een sportschool mij niet het resultaat zou brengen wat ik voor ogen heb, vandaar dat ik in januari 2020 ben begonnen met twee keer in de week Personal Training. En ook bij twee verschillende trainers, Ilse en Tim. Je merkt dat zij onderling contact hebben waardoor de personal trainingen voor mij altijd goed zijn en zeker ook afwisselend in kracht en conditie.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het grootste resultaat is toch wel het ritme in sporten en het aanpassen van mijn voeding. Ik merk dat, ondanks de sluiting van de sportscholen het ritme er aardig inzit. Ik ben fitter en merk dat ik sterker wordt. Na een training heb ik meer energie en alle zorgen verdwijnen naar de achtergrond en mijn hoofd is weer leeg.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste voor mij was het aanpassen van mijn voedingspatroon. Welke keuzes maak je en wat voor invloed heeft dit op je, wat je dagelijks tot je moet nemen. Dit moest net als het sporten regelmaat en in mijn ”systeem” komen. Dit begint nu aardig te komen. Ook hier krijg ik veel begeleiding van Ilse en Tim.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Waar ik het meest trots op ben is dat ik nu merk dat ik sporten nodig heb om mij goed te voelen. Als ik een week niet of minder heb getraind dan merk ik dat mijn lijf onrustig wordt en dat ik graag weer wat doe. Tijdens de eerste lockdown stopte ik dan ook weer met sporten, maar nu ga ik veel liever door en gelukkig kan dit met wat aanpassingen!

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Dat voeding voor mij ook een groot deel bepaald hoe ik mij lichamelijk voel. En dat ik eigenlijk altijd te weinig at als ik op mijn voeding ging letten. Nu maak ik bewustere keuzes in voeding en voel mij hier goed bij. En dat ik sporten toch niet zo erg vind als ik dacht en er zelfs plezier in heb.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
De Loods is voor mij geen standaard sportschool, de persoonlijke benadering is heel fijn. Ilse en Tim kan ik altijd bereiken en geven goede tips en oordelen zeker niet op het moment dat het wat minder goed gaat met de voeding. Ze hebben een hele persoonlijke benadering en denken echt met je mee op het moment dat het wat minder gaat. Daarnaast bieden ze ook Bootcamp trainingen aan waardoor ik ook de mogelijkheid heb om extra te trainen als ik dit zou willen. De sfeer is heel gemoedelijk en prettig. Ik zou De Loods aan iedereen aanraden die lekker in zijn vel wil zitten, er zijn meerdere manieren waarop dit bij De Loods kan in een persoonlijke en kleinschalige setting.

Wat is jouw volgende stap?
De volgende stap word het zelfstandig kunnen trainen. Zodat ik ook zelf trainingen ga doen en zelfstandig kan gaan sporten en wellicht mijn trainingen kan uitbreiden naar drie keer in de week.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf