Ik zou iedereen de loods willen aanraden. Tenslotte zijn we het allemaal waard om gelukkig met onszelf te zijn.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Zolang ik me kan heugen ben ik altijd in strijd met mijn gewicht geweest. En telkens weer begon ik een nieuw dieet welke ik maar even vol hield omdat ik altijd een excuus had waarom het nu even niet uit kwam. Sporten dat was helemaal niks voor mij. Ik vond er niks aan en ik had daar toch geen tijd voor!!! In mei was ik op vakantie en voelde me ongelukkiger dan ooit met mezelf. Mijn zwager en schoonzus die vol enthousiasme samen met mijn nichtjes al actief aan het sporten waren bij de loods motiveerde mij om met mezelf aan de slag te gaan en zo kwam ik bij de loods.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik ben inmiddels ruim 15 kilo afgevallen en voel me fitter dan ooit tevoren. Sporten is een deel van mij geworden en ik vind het zelfs heerlijk om te doen!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Door de enthousiasme en begeleiding van mijn personal trainers heb ik eigenlijk het hele traject niet als moeilijk ervaren. Ik zag al snel resultaat en kreeg er lol in.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik vind het echt een cadeautje. Ik heb geleerd mijn grenzen te verleggen. IK durf de uitdaging met mezelf aan te gaan. Het heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik ben altijd alleen maar sponsor geweest van een sportschool. Ik kon het er nooit vinden en vond het alles behalve leuk. De eerste keer dat ik de loods binnen kwam voelde dit al anders. De hele sfeer voelde goed. De betrokkenheid van de personal trainers maken dat je steeds weer je grenzen leert verleggen en dit geeft zo’n goed gevoel! Iedereen bij de loods heeft zijn eigen doel maar zijn allemaal bereid om hard te werken en dit werkt motiverend.

Sporten is een deel van mij geworden en ik vind het zelfs heerlijk om te doen!

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou iedereen de loods willen aanraden. Tenslotte zijn we het allemaal waard om gelukkig met onszelf te zijn. Afvallen, fit worden of welk doel je ook hebt. De loods heeft alle middelen om jouw doel te laten slagen en te zorgen dat je trots kan zijn op jezelf!!!

Wat is jouw volgende stap?
Mijn volgende stap is op gewicht te blijven. En om nog fitter te worden! Ik zou zelfs in de toekomst een hyrox willen doen. ( Ik verbaas mezelf)

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf