Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Al 10 jaar heb ik lichamelijke klachten zoals fibromyalgie, hypermobiliteit, heupdysplasie, syndroom van tietze en bekkeninstabiliteit. Door al deze lichamelijke klachten was sporten voor mij een enorme drempel. Bij elke poging tot sporten was het herstel zo zwaar dat sporten voor mij missie onmogelijk leek. Ik stond voor een enorm lastige keuze op het gebied van werk. Of stoppen met mijn grootste passie of nog eenmaal alles proberen en eruit halen wat erin zit om te kijken dat mijn fysieke gesteldheid beter zou worden. Het willen verbeteren van mijn fysieke gesteldheid, heeft mij doen besluiten om bij de Loods Nieuwegein een personal coach traject aan te gaan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het doel was om krachtiger in het leven te staan. In de weekenden energieker zijn en dus genoeg energie te hebben om dingen te ondernemen op mijn vrije momenten. Het resultaat is dat ik elke week steeds wat zwaarder train en mijn lichaam steeds beetje meer kan belasten zonder dat ik daar ontzettend lang van moet herstellen. Daarnaast ben ik in de weekenden een stuk minder vermoeid. Het resultaat is dat ik lekkerder in mijn vel zit en een positievere mindset heb kunnen ontwikkeld.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het aanpassen van voeding en vooral de zes eetmomenten in een dag inbouwen was erg wennen om daar tijd voor te maken. Daarnaast is het ook een uitdaging om consequent te zijn met de inname van eiwit, koolhydraten en vetten. Met een drukke agenda is het een stuk makkelijker om even snel iets te eten wat weinig goede voedingswaarde bevat.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Sinds ik bij de Loods sport ben ik een stuk energieker, positiever, sterker, fitter! Trots op hetgeen wat ik tot nu toe heb bereikt, want had nooit gedacht dat ik sporten weer leuk zou vinden en niet meer spannend hoe mijn lichaam reageert.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Je lichaam is sterker en tot veel meer in staat dan dat je voor ogen hebt. Met de lichamelijke klachten dacht ik niet dat het ooit nog mogelijk was om volop weer te sporten zonder onnodig veel last. Het is belangrijk om zelf de discipline en motivatie te hebben. Het is hard werken en als het even tegenzit moet je juist doorpakken om dichterbij het gewenste doel te komen. Alleen dan ga je je
persoonlijke doelen bereiken.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou iedereen de Loods Nieuwegein aanraden, die het fijn vind om persoonlijke coaching te krijgen op het gebied van sport en veranderen van (eet)gewoontes. De personal coach helpt bij het creëren van een andere mindset, die gericht is op positiviteit en groei. Het aanpassen van eetgewoontes en het daarin helpen meedenken wat voor jou als individu werkt. Een personal coach zet zich volledig in, als jij dit ook doet. Zij zijn er ook op de momenten dat het tegen zit en helpen je er doorheen. Ook houden zij een spiegel voor op de momenten dat het nodig is om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Wat is jouw volgende stap?
Voor nu wil ik het personal coach traject af maken om te kijken hoe ik in zes maanden tijd ontwikkel. Als mijn lichaam continu goed blijft reageren op de inspanningen die geleverd worden. Dan zal ik zeker nog een traject aangaan om zo fit te blijven en sterker te worden. Daarnaast zou het ontzettend leuk zijn om tafeltennis weer op te kunnen pakken. Dit deed ik voorheen vier keer in de week met daarnaast nog wedstrijden. Dit vind ik wel weer een spannende stap, omdat daar het lichaam op een hele andere manier belast word.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf