Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik rijd al 12 jaar paard en ben de laatste 3 jaar een stuk zwaarder geworden. Dit is natuurlijk niet zo eerlijk naar de paarden en ook niet goed voor ze. Ik kreeg de keuze van de eigenaar van mijn stal: of afvallen of het paardrijden zou hier stoppen. Zij sport ook bij De Loods en haar beviel het heel goed heeft zij mij De Loods aangeraden. Ik heb een gesprek aangevraagd met Tim om te starten en daar mijn motivatie en mijn doelen verteld. Vanuit daar hebben wij besloten dat ik ging starten met Personal Training bij Jorrick.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Mijn conditie is veel beter geworden. Ik heb een hele andere routine en ben veel energieker. Ik ben nu 25 kilo kwijt en dat had ik voordat ik gestart was bij De Loods nooit gedacht. Ook mag ik nu blijven paardrijden en daar merk ik veel vooruitgang door mijn betere conditie.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het veranderen van mijn eetpatroon. Je wilt jezelf niet teleurstellen als je weer gaat wegen bij De Loods voor je Personal Training en je opeens meer weegt. De weegschaal liegt niet dus als je aankomt is dat heel confronterend maar ook weer een motivatie om door te gaan. Ook wil ik niet veel drankjes meer in het weekend drinken, wat op mijn leeftijd (18 jaar) best lastig kan zijn met uitgaan, maar je weet waarvoor je het doet.Real people. Real results.Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben blij en trots op mezelf maar ben er nog niet. Als ik zie wat ik allemaal kan dan gaat de 21 kilo, die ik nog wil afvallen, er ook nog af.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Dat je heel eerlijk moet zijn naar jezelf en dat je heel goed je doel voor ogen moet hebben. Je moet niet denken dat je het wilt halen, maar je gaat dat gewoon gaat halen.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Mensen die gemotiveerd zijn maar die de ondersteuning zoeken. Als je twijfelt gewoon doen. Je bent jezelf over een half jaar zo dankbaar, wat je doel ook is.

Wat is jouw volgende stap?
Lekker doortrainen en nog 21 kilo eraf.

UPDATE: Inmiddels is Lieke meer dan -50KG afgevallen!

50 kg afvallen

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf