Of je nu wilt afvallen, aankomen of gespierder wilt worden, je bent hier op de goede plek. Ik heb me nooit ongemakkelijk gevoeld in De Loods, wat ik wel had in een andere sportschool. Iedereen wil je helpen en hier kun je je doelen behalen!

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik rij al sinds ik klein ben paard en was de laatste 3 jaar heel veel aangekomen. Ik had de optie om af te vallen of te stoppen, en daardoor ging bij mij de knop om. Mij werd door mijn stalhouder De Loods aangeraden.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik ben nu van 121 kg naar 74 kg gegaan in iets meer dan anderhalf jaar, dus ben bijna 50 kg kwijt! Ook ben ik veel fitter en ben ik sporten echt leuk gaan vinden. Ik ben begonnen met hardlopen en heb ook 16 km Mud Masters gedaan. Dat had ik 2 jaar geleden nooit gedacht.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Discipline met gezond eten. Gelukkig bestaat perfectie niet en dat moet je ook niet willen. Een keer uiteten of een avondje uit kan namelijk zeker! En nu 47 kg minder verder is nog steeds niet elke dag perfect. Iedereen heeft mindere dagen, maar daarna gewoon weer door!

Ik voel me echt trots en super gemotiveerd om gewoon door te blijven trainen! De sfeer in de sportschool en de steun van anderen geven me echt een boost om door te gaan.Vul jouw persoonlijke gegevens in en wij bellen je z.s.m. terug! (meestal binnen 24 uur)
Je gegevens zijn 100% veilig.Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Dit is haalbaar voor de lange termijn! In een calorie tekort mag je in principe alles eten. Als je qua voeding dingen niet mag, maak je het een stuk lastiger voor jezelf en had ik de neiging om te gaan snaaien. Accepteer dat je een klein beetje van iets mag, dan heb je een voldaan gevoel en val je nog steeds af! De trainers bij De Loods helpen ook als het lastig wordt en zorgen ervoor dat het je gaat lukken.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Of je nu wilt afvallen, aankomen of veel gespierder wilt worden, je bent hier op de goede plek. Ik heb me nooit ongemakkelijk gevoeld in De Loods, wat ik wel had in een andere sportschool. Iedereen wil je helpen en hier kun je je doelen behalen!

Wat is jouw volgende stap?
Die laatste 3 kilo eraf en dan even vieren dat er 50 kilo af is. Daarna lekker doortrainen, vetpercentage verder naar beneden en conditie nog verder verbeteren.

Bekijk ook het eerdere verhaal van Lieke Pouw, nadat ze 25 kilo was afgevallen.

Ik ben van 121 kg naar 74 kg gegaan in iets meer dan anderhalf jaar, dus ben bijna 50 kg kwijt! Als ik dat kan, kan jij dit ook!

50 kg afvallen

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf