Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Ik ben Leanne ik ben 24 jaar en ik woon in Nieuwegein, Ik heb meegedaan aan het 12 weken FIT project omdat ik zelf al meerdere pogingen gedaan had om af te vallen en te gaan sporten maar toch niet door zette, ik merkte dat ik minder lekker in m´n vel zat en onzekerder werd. Ik ging vaak uiteten, ’s avonds veel onnodig snoepen en zo goed als niet sporten, ging allemaal niet zo lekker samen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?

In totaal ben ik in het traject 9,3 kilo kwijt geraakt, ik ben trots op mezelf. M´n kleding zit lekkerder, broeken die ik eerst niet aankon zitten nu perfect. Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen waardoor ik zelfs een nieuwe baan heb.

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?

Heel leuk, uitdagend en ook wel confronterend

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?

Iedereen! Of je nou wilt afvallen, fitter worden of dat je je mindset wilt aanpassen, iedereen leert ervan!

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?

Je wordt mentaal en fysiek uitgedaagd, uit je comfortzone stappen en door de lessen elke week leer je een hoop over je mindset en wordt je waar nodig geconfronteerd met hoe je je die week gedragen hebt. Waar je zelf thuis bijvoorbeeld de weegschaal een keer meer zou vermijden
Je bent met een groep, je motiveert elkaar.
Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Er is een goede en gezellige sfeer bij De Loods, iedereen kent elkaar wel en als je hulp nodig hebt staat iedereen voor je klaar. Doordat je in kleine groepjes traint kent welke trainer wel je naam, zo wordt het persoonlijker en ook dat draagt bij aan de sfeer.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf