Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Ik heb meegedaan omdat ik na jaren worstelen met mijn gewicht en telkens opnieuw falende goede voornemens eindelijk eerlijk tegen mijzelf kon zeggen dat ik het niet in mijn eentje zou redden en coaching nodig had om mijn doelen ten aanzien van gezonder leven te kunnen realiseren.

Ik ben werkzaam als coach en trainer op het vlak van leiderschap en teamontwikkeling in organisaties. Ik ben dus gewend om naar gedrag van mensen te kijken en ze te helpen hun veranderdoelen te realiseren. Op het vlak van gezonder leven heb ik het zelf echter altijd als moeilijk ervaren om mijzelf 100% eerlijk in de spiegel te kijken en met moed en discipline de juiste stappen te blijven zetten. Het werd dus hoog tijd voor een eigen volgende stap in “practise what you preach”.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
De lat lag hoog, maar ik heb mijn doelen voor 90% gehaald en ben daar zeer tevreden mee en trots op. Ik ervaar nu een andere basishouding ten aanzien van gezonder leven en realiseer mij 100% dat ik dat zelf moet waarmaken. Ik ben geen puritein en zal dat ook nooit worden. Ik geniet dus zeker met grote regelmaat (maar wel iets beperkter dan voorheen) van een biertje, wijntje en lekker eten. Dat combineer ik nu met verantwoordelijkheid nemen om mijn levensstijl in balans te houden met meer sporten en toch ook slimmer en gezonder eten. Door het programma weet ik waar ik op moet letten. Dat geeft me kracht en vertrouwen. En ik heb zin om door te gaan!!

De combinatie van intensief sporten, wijs worden in je eigen voedingspatronen en vooral de focus op het mentale aspect (waardoor je er niet aan kunt ontkomen om jezelf in de spiegel te kijken en je eigen ‘mindset’ aan te pakken waarmee je jezelf voor de gek houdt) maken dit tot een absoluut succesvol top programma.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Eenieder die ambitie heeft om zijn levensstijl blijvend te willen veranderen, maar die daarin tot nog toe niet weet te slagen. Je wordt respectvol geholpen om eerlijk naar jezelf te kijken. Wat je dat je leert is niet altijd leuk om onder ogen te zien, maar je krijgt de tools en wijsheid in handen om jezelf verder te helpen in de realisatie van je doelen. De steun van het werken in een groep is daarbij vooral ook van verrassende grote meerwaarde gebleken.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf