Wie ben jij en waarom heb jij meegedaan met het 12 weken fit project?
Ik heb meegedaan aan het 12 weken fit project omdat ik niet meer gelukkig was met mijn eigen zelfbeeld. Ik werd ongelukkig als ik in de spiegel keek en ontliep feestjes omdat niets meer paste zoals ik dat wilde.Toen moest ik aan de bel trekken. Ik ben zelf wel altijd sportief geweest maar toch was het voor mij moeilijk om die stap weer te maken.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben nu 11 kilo kwijt en zit een stuk beter in mijn vel. Ik merk dat ik mijn kleding weer goed aankan, me op mijn gemak voel op feestjes en voel me echt zelfverzekerd. Het Fit project heeft ook mijn denkwijze veranderd. Ik ben ervan overtuigt dat de rest van de kilo’s er ook afgaan. Het totaal plaatje is wat het fit project zo geschikt maakt. Het is niet alleen fysiek maar ook mentaal en dat maakt het erg waardevol ook voor op de lange termijn.

Het totaal plaatje is wat het fit project zo geschikt maakt. Het is niet alleen fysiek maar ook mentaal en dat maakt het erg waardevol ook voor op de lange termijn.

Aan wie zou je het fit programma aanraden en wat is de meerwaarde die mensen uit het project kunnen halen?
Ik zou het aanraden aan iedereen die graag zijn leefstijl wilt veranderen. Het fit programma is geen dieet dat je een maand volhoudt maar echt een investering voor de toekomst en je persoonlijke groei.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf