Ik raad het traject aan, aan iedereen die toe is aan verandering en verbetering. Zet alle excuses aan de kant en blijf trouw aan jezelf.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
De aanleiding om te beginnen voor mij bij De Loods was dat na een roerige en verdrietige periode in mijn leven de kilo’s er aan vlogen waardoor ik niet lekker in mijn vel zat en niet blij was met mijn eigen lichaam. Als ik in een paskamer stond om nieuwe kleding te passen walgde ik van mijn eigen lichaam. Natuurlijk wist ik dat elk pondje door het mondje ging maar was er zelf mentaal niet aan toe om er iets aan te doen. In mijn familie nemen ze geen blad voor hun mond en hoorde ik meerdere keren dat ik te zwaar was en dat ik er iets aan moest doen. Natuurlijk wist ik dat zelf ook maar zoals iedereen altijd zegt, de knop moest om en dat lukte me niet terwijl ik er zelf ook van baalde.

Tijdens mijn vakantie besefte ik dat dit niet zo verder kon, ik was nog nooit zo zwaar geweest. Mijn zus, zwager en nichtjes waren al een tijdje bezig bij de Loods en mijn zus heeft Bob (mijn trainer) geappt om me in te schrijven. Ze gaf aan om er een beetje haast achter te zetten voor het geval ik me bedacht.

Begin augustus had ik mijn eerste kennismakingsgesprek met Bob en dit voelde gelijk vertrouwd. 15 augustus was mijn eerste officiële dag bij De Loods.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering is dat ik anders ben gaan denken, en aan mezelf ben gaan denken. Ik ben een zorgzaam type en als ik het iedereen om me heen naar z’n zin kon maken was ik blij. Maar weet nu dat ik zelf het allerbelangrijkste ben.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik ben super trots op mezelf en op iedereen die me in dit proces gesteund heeft, ik straal weer en voel me super fit. Ik ben er nog niet, maar ga zeker door in het zetten van stappen in de juiste richting. Het resultaat tot nu toe heeft me super gemotiveerd om door te gaan, en om uiteindelijk over c.a. 2 maanden te komen waar ik wil staan. Ook zonder De Loods zal het me dit keer lukken omdat zij mij een flinke duw in mijn rug hebben gegeven om de juiste keuzes te maken. Ze hebben mij geleerd dat je met de juiste voeding en beweging de nodige kilo’s kunt afvallen. Ik weet nu dat ik het kan!

Het sporten bij De Loods voelt vertrouwd, dit heb ik nooit eerder gehad. Je voelt je daar echt op je gemak.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere wat je hebt gedaan?
De begeleiding is top! De coaches zijn streng maar vooral eerlijk. En het sporten bij De Loods voelt vertrouwd, dit heb ik nooit eerder gehad. Je voelt je daar echt op je gemak.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik raad het traject aan, aan iedereen die toe is aan verandering en verbetering. Zet alle excuses aan de kant en blijf trouw aan jezelf.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf