Wie ben jij en waarom heb je meegedaan aan het 12 weken FIT Project?
Ik ben Karin, 34 jaar oud, moeder van Liz en getrouwd met Victor. Ik houd van sporten, maar ook van gezellige etentjes en borrels. Na mijn zwangerschap lukte het me niet om mijn mindset te vinden om weer lekker in mijn vel te komen. Ik wilde niet langer zo doorgaan, dus heb ik me aangemeld voor het FIT Project, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Het FIT Project pakt niet alleen het fysieke aspect aan, maar richt zich ook op mentale kracht. Je leert waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je deze kunt veranderen om dichter bij je doelen te komen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Mijn doel was om 13 kilo af te vallen en me weer sterk te voelen in mijn lichaam. Het FIT Project heeft me echter meer gebracht dan dat. Het heeft me zelfvertrouwen en lucht gegeven, zowel lichamelijk als mentaal. Ik voel me weer trots als ik in de spiegel kijk en ben dankbaar voor deze ervaring. Ik ben ontwaakt uit mijn winterslaap en mis de kilo’s geen moment!

Ik voel me weer trots als ik in de spiegel kijk en ben dankbaar voor deze ervaring.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat voor meerwaarde kunnen mensen uit het traject halen?
Ik zou het FIT Project aanraden aan mensen die echt bereid zijn om aan zichzelf te werken, die er voor open staan eerlijk naar zichzelf te gaan kijken en een krachtige mindset willen ontwikkelen. Het traject biedt meer dan alleen fysieke training; het helpt je ook mentaal sterker te worden en je valkuilen te herkennen.

Wat maakt dit traject anders dan andere programma’s die je hebt gevolgd?
Het FIT Project pakt niet alleen het fysieke aspect aan, maar richt zich ook op mentale kracht. Je leert waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je deze kunt veranderen om dichter bij je doelen te komen. Het is praktisch en toegankelijk, en het groepsverband zorgt ervoor dat je ook kunt leren van de ervaringen van anderen.

Ik wilde niet langer zo doorgaan, dus heb ik me aangemeld voor het FIT Project, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer bij De Loods Nieuwegein is ontspannen en motiverend. De faciliteiten worden goed onderhouden. Persoonlijk vind ik het prettig dat er veel ruimte/lucht om je heen is tijdens het trainen, het voelt niet als een benauwd hok dankzij het hoge plafond.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf