Het FIT Project is voor iedereen die grip wilt hebben op het fitter worden, je doet het samen, hebt motiverende coaches en krijgt uitleg over de achterliggende gedachtes/aspecten van het fitter worden en hoe dit te implementeren in je leven.

Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Julie, samenwonend in een gezellig studiootje. Ik werk sinds driekwart jaar in de gevangenis als verpleegkundige, een regelmatige baan waarbij ik een stuk minder beweeg dan wat ik hiervoor deed in het ziekenhuis. Ik merkte de afgelopen jaren dat er elk jaar een kilo bij kwam en nu ik ook nog een minder actieve baan heb ging dat steeds harder. Ik heb nooit gejojood met mijn gewicht en vond het allemaal wel prima. Toch liegt de weegschaal niet, kleding paste steeds slechter en ik was niet meer blij met hoe ik eruit zag, bij sommige merken lukte het mij zelfs niet op een normale broek te kopen. Mijn vriend doet aan personal training bij de Loods en ik zag hem steeds fitter worden en ik bleef maar hetzelfde.. Dit was het omslagpunt en heb mijn opgegeven voor het 12 weken fit project.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
12 kg (hopelijk bij de laatste meting), twee kledingmaten kleiner, en een vitaal en fitter leven. Ik dacht altijd al fit te zijn maar nu ik met de combinatie van sporten en gezond eten zie ik dat ik fittere keuzes maak in het leven, kies vaker voor een wandeling, wil in plaats van moet nu naar mijn werk fietsen. Ik ben blij hoe ik er nu uitzie ook al zie ik dat er nog veel te behalen valt.

Ik merk dat ik door de coaching momenten en de weekopdrachten veel bewuster omga met tegenslagen en heb nu handvaten om een terugval te voorkomen.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Iedereen die grip wilt hebben op het fitter worden, je doet het samen, hebt motiverende coaches en krijgt uitleg over de achterliggende gedachtes/aspecten van het fitter worden en hoe dit te implementeren in je leven.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Wat ik al eerder schreef heb ik niet zoveel hiervoor gedaan, wel merk ik dat door de coaching momenten en de weekopdrachten ik veel bewuster omga met tegenslagen en heb nu handvaten om een terugval te voorkomen.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Iedereen is er voor zijn eigen doel, je motiveert elkaar waar nodig maar geeft ook ruimte. De coaches motiveren je om tot het uiterste te gaan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf