Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Jules, ben 60 jaar oud en woon en werk in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar heb ik een kantoorfunctie waarbij ik ook vaak onderweg was naar collegae en klanten.

Ik werd altijd geleefd door mijn agenda en steeds ingehaald door de waan van de dag. Er bleef altijd te weinig vrije tijd over mijn gezin en mezelf.

Ik werd steeds zwaarder, had geen conditie en slikte steeds meer medicatie om gevolgen van welvaartsziekten te beperken. Sport was nooit mijn ding, bourgondisch eten en buitenleven wel en dat was ook wel aan me te zien Alle pogingen tot afvallen mislukten en ik had een geweldig smoezenboek met excuses waarom alle programma’s en voornemens bij mij niet werkten.

Ik ging in gesprek bij De Loods en beantwoordde kritische vragen, hoorde mezelf praten en schaamde me enorm voor mijn antwoorden; hoe was het mogelijk dat ik een leidinggevende en adviserende functie bekleed, maatschappelijk en in het gezin kon functioneren terwijl ik voor mezelf geen grenzen kon stellen, geen afspraken met mezelf kon maken en alles maar liet gebeuren en overal een excuus voor had om het niet te doen?

Het FIT12 programma is heel concreet, professioneel met duidelijke afspraken, duurt 12 weken met wekelijkse evaluatie, opdrachten en is resultaatgericht. Er was geen smoes of excuus om me niet op te geven of om uit te stellen, het FIT12 programma zit goed in elkaar en werkt gewoon, ik gaf me direct op… het bleek mijn beste beslissing van het jaar te zijn.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
De impact was voor mij enorm, niet alleen fysiek maar vooral mentaal. Natuurlijk, al die eetmeter-apps voor op de telefoon, diëten en boeken van goeroes over zelfredzaamheid, fitter worden, gezond leven en gedragsverandering kende ik wel maar ik heb in 12 weken bereikt wat ik nog nooit eerder heb bereikt: controle over mezelf waarbij ik mentaal en fysiek zoveel sterker ben geworden en dat ik positiever in het leven sta.

Ik kan makkelijker omgaan met tegenslagen, beter met tijd omgaan, plan beter en onderneem sneller actie. Ook ben ik in de lead, kom afspraken na en spreek anderen ook eerder aan op gedrag of op het nakomen van afspraken. Kortom, ik ben zowel mentaal als fysiek zoveel meer mens geworden.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
De meerwaarde van dit programma zit in de intensieve begeleiding van een deskundige coach waarbij je in 12 weken stapsgewijs, in een vast team actief met, en van elkaar, leert, opdrachten uitvoert en je persoonlijke doelen kunt bereiken waarbij verandering van je gedrag er voor zorgt dat je duurzaam fitter en gezonder blijft.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
In dit programma zit je 12 weken samen met mensen die net als jij alles al hebben geprobeerd om gezonder en fitter te leven en die nu
allemaal bereid zijn om alles te doen om hun persoonlijke doelen te halen. Je wordt gecoacht door een deskundige professional die iedere dag mee kijkt naar wat je eet, die weet wanneer je in De Loods een training in een kleine groep doet en die je altijd kunt contacten en alles kunt vragen. Er is een vertrouwensbasis met je team en je coach waardoor je zelf en samen zoveel meer kunt bereiken als je ooit had gedacht. Je krijgt les in wat voeding met je doet en hoe je lichaam werkt en vooral ook hoe je geest werkt. Beter eten en meer bewegen is prima maar de basis is gedragsverandering. Door inzicht en een andere mindset ga je anders kijken naar anderen en vooral naar jezelf. Je wordt in het proces gesterkt door jouw eigen ervaringen en die van de teamleden die wekelijks worden uitgewisseld.

Stap voor stap maak je afspraken, leer je hoe doelen kunt bereiken, verander je gewoonten, ga je meer bewegen, word je fitter en leer je om een duurzaam resultaat te bereiken.

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
Het meest uitdagend in het traject vond ik de gemaakte afspraak om dagelijks te bewegen na te komen omdat er nooit een excuus is waarom je niet iedere dag een moment kunt nemen om te sporten of te bewegen.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De Loods is geen doorsnee sportschool, hier mag je zijn zoals je bent en kijkt iedereen naar elkaar om. Iedere coach kent je, je traint met een personal trainer of je kiest voor groepslessen in een klein gezelschap. Daarnaast kun je inschrijven voor uitdagende events, waarmee je jouw persoonlijke grenzen kunt verleggen.

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf