Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Ik ben gestart met het 12 weken FIT Project omdat ik de laatste jaren flink gejojood heb qua gewicht en ik daar graag een blijvende verandering in wilde. Ook had ik al meerdere jaren een knieblessure en een voetblessure, waardoor ik nauwelijks nog sportte. Ik miste het sporten heel erg en het zorgde ervoor er bovendien voor dat ik nóg meer in een vicieuze cirkel belandde. Mijn doel was om blijvend 15 kilo af te vallen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Inmiddels ben ik 8 kilo afgevallen. Door het project heb ik er alle vertrouwen dat ik ook de resterende kilo’s zal verliezen. Ik ben enorm gelukkig dat ik nu weer flink sport en mijn blessures zijn zo goed als verdwenen wat op sportief gebied alleen maar weer nieuwe mogelijkheden creëert. De combinatie van sport, voeding en mentale coaching maakte het traject heel waardevol en effectief voor mij. Voor mij is het de duurzame oplossing waar ik naar op zoek was!

Soms confronterend, maar waardevol en daardoor zeker de moeite en investering waard!

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik het project aanraden aan iedereen die een lichamelijke verandering wenst, maar die het ook aandurft om een mentale verandering door te maken. Je komt hoe dan ook als een verbeterde versie van jezelf uit dit traject!

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf