Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Judith Bom en woon met mijn man en twee zoons in Harmelen. Ik heb de afgelopen vijf jaar veel tijd en energie gestoken in mijn eigen marketingcommunicatie-bedrijf, met succes! Maar het altijd maar ‘aan’ staan, ‘ja’ zeggen tegen anderen, mijn perfectionisme en betrokkenheid maakten het steeds lastiger om te genieten van mijn werk en prestaties.

Ik gunde mezelf geen tijd voor ontspanning en had voldoende excuses om minder te sporten. Qua voeding koos ik steeds vaker voor gemak en maakte ongezonde keuzes.

Ik heb gekozen voor het 12 weken FIT Project, omdat ik de regie terug wilde. Door het nemen van mijn verantwoordelijkheid streefde ik naar werken met hernieuwde energie, eten zonder schuldgevoel, een gezond gewicht en voldoende conditie om met mijn mannen te kunnen sporten/hardlopen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
– Ik ben me weer bewust van mijn persoonlijke waarden en maak keuzes die daarbij aansluiten.
– Ik ga niet meer wachten op motivatie, want discipline geeft resultaat en dan volgt inspiratie vanzelf.
– Ik ben gestopt met uitstellen, dus wordt iets niet groter in mijn hoofd en voorkom ik onrust.
– Ik daag mezelf fysiek uit, waardoor ik meer energie heb en mezelf krachtiger voel.
– Ik kan betere voedingskeuzes maken en geniet zonder schuldgevoel.
– Ik ben 15 kilo afgevallen, zit lekkerder in mijn vel zit en straal dit ook uit.

De impact van deze nog maar 12 weken is enorm groot: ik word niet meer geleefd, maar leef (veel meer) op mijn voorwaarden!

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan iedereen die oprecht bereid is er voor te gaan. Je krijgt volop support van het team in De Loods, je groep is er voor je bij succes en tegenslag en de tools worden je aangereikt. Je zult echter zelf aan de slag moeten. De meerwaarde is de succesvolle combinatie van coaching & mindset en sporten & afvallen. Met de theorie in de coaching ga je aan de slag en maak je voor jezelf inzichtelijk waar je staat en waar je heen wilt of wie je wilt zijn. De groepstrainingen zijn intensief, maar uitvoerbaar op je eigen niveau. Alles vult elkaar aan en valt samen!

Je krijgt volop support van het team in De Loods, je groep is er voor je bij succes en tegenslag en de tools worden je aangereikt.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik heb het als uniek ervaren om vanuit verschillende doelstellingen met elkaar de verbinding aan te gaan. Kwetsbaarheid, onzekerheid en terugvallen mogen er zijn; het is een veilige setting. Daarnaast leren we van elkaar en werkt de groepsdruk motiverend er ook samen een succes van te maken. De groepstrainingen bestaan uit korte intervallen, waardoor ik steeds alles geef en mezelf blijf uitdagen. Hierdoor merk ik op korte termijn al een zeer verbeterde conditie.

Het traject maakt je sterker als persoon en geeft mij het gevoel dat ik nooit uitgeleerd ben, dat ik mezelf wil blijven ontwikkelen én alles kan bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn (levens)geluk zelf in de hand heb. De geboden ademsessie voorafgaand aan het ijsbad maakte bijvoorbeeld veel emoties los en volg nu sessies bij een ademcoach voor het doorvoelen van dit onverwerkte verdriet.

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
Het doorzetten als de omstandigheden niet optimaal of volgens plan waren en het gaan loslaten van mijn perfectionisme.

Ik ga niet meer wachten op motivatie, want discipline geeft resultaat en dan volgt inspiratie vanzelf

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer is positief, stimulerend en professioneel. Vanaf binnenkomst voel je je welkom door het team dat je bij naam kent en oprechte interesse toont. Iedereen die hier sport is gestart met het FIT project of personal training en werkt aan de eigen doelstellingen. Daardoor wordt succes elkaar resultaat gegund en voelt elke high five dat je (inspanning) ertoe doet!

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf