Toen ik de eerste resultaten boekte voelde dit als een overwinning. Dat gevoel heb ik mooi vast kunnen houden om meningen van andere over de keuze naast me neer te kunnen leggen. De fysieke fitheid die ik nu ervaar zorgt er ook voor dat ik de mentale uitdagingen veel beter het hoofd kan bieden. Op vele vlakken pluk ik nu al de vruchten van deze keuze.

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Door privéomstandigheden in een positie beland die niet meer goed voelde. Sporten gaf ritme en discipline om weer ergens voor te gaan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Mijn grootste resultaat is dat ik binnen 11 weken mijn streefgewicht heb behaald. De grootste verandering is dat ik veel bewuster ben gaan nadenken over mijn voeding op dagelijkse basis. Hierbij is voor mij de sleutel planning, vooruitdenken.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Het moeilijkste onderdeel vind ik de mind-set. Om ook door te pakken en te blijven gaan als de motivatie er even niet is. De gesprekken die ik hierover heb gevoerd met Melvin en zijn aanpak tijdens de PT-uren hebben mij hier echt doorheen geholpen. In de beginfase was het af en toe lastig om vanuit gevoel in een situatie niet voor slecht eten te kiezen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het geeft me een gevoel van trots zijn op mezelf. Om aan dit traject te beginnen was een keuze waarbij ik echt een keer voor mezelf heb gekozen.
Toen ik de eerste resultaten boekte voelde dit als een overwinning. Dat gevoel heb ik mooi vast kunnen houden om meningen van andere over de keuze naast me neer te kunnen leggen.
De fysieke fitheid die ik nu ervaar zorgt er ook voor dat ik de mentale uitdagingen veel beter het hoofd kan bieden. Op vele vlakken pluk ik nu al de vruchten van deze keuze.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Dit is een keuze die toewijding en discipline vraagt. Een weg die ik ben ingeslagen met Melvin als gemotiveerde trainer. Hij maakt een persoonlijk trainingsschema rekening houdend met mijn blessure. Hij is ook altijd bereikbaar voor vragen over de oefeningen of voeding.

Ik zou het Personal Training traject aanraden aan iedereen die voor een blijvende verandering wil gaan in lifestyle en fysieke fitheid. Bij de Loods is iedereen welkom. Je werkt aan je eigen doelen in een prettige omgeving.

Wat is jouw volgende stap?
Mijn gewicht gaan handhaven om een ‘jojo-effect’ te voorkomen en verder te werken aan mijn conditie en kracht.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf