Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ondertussen ben ik al bijna 3 jaar lid bij De Loods. Maar de jaren daarvoor was ik lid van de sportschool. Het was altijd een (te) hoge drempel om er zelf te gaan trainen. Omdat ik niet zo goed wist wat ik moest doen, hoe ik de oefeningen moest uitvoeren en wat nou echt effect zou hebben voor mijn lichaam. De groepslessen werden ook vaker afgezegd door te weinig aanmeldingen en daardoor was ik steeds minder in de sportschool te vinden. Zonde van het maandabonnement en zonde omdat ik echt wat wilde doen qua sport, voeding en verandering zien van mijn lichaam. Maar ik wist dat het niet zou gebeuren als ik op die voet verder zou gaan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Fitheid (!). De knop die is omgegaan om twee keer in de week intensief te sporten én het leuk te vinden. Ik heb inzicht gekregen hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden in de juiste positie en hoe belangrijk het is om het bij te houden (kracht en conditioneel). Daarnaast heb ik inzicht gekregen wat voeding doet, wat echt gezond eten is en wat je ervoor moet doen/ laten om doelen te kunnen behalen.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het doorzetten en volledig in te zetten tijdens de Personal Training. Het aanpassen van voeding, omdat het vaak voorkomt om ‘gezellig’ wat te gaan eten of uit eten te gaan. En hierbij is het soms nog steeds moeilijk om de meest verstandige keuze te maken. Maar je bent je meteen weer bewust van je keuzes als je op de weegschaal staat en dan ziet dat je er toch weer 2x zo hard naar je doelen moet werken.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het is fijn om te weten wat je doet en eet. En waarvoor je het doet: fit/ gezond zijn en blijven. Ook is het fijn om naar het doel te werken bij welk gewicht, vetpercentage en fitheid ik me het meest comfortabel voel.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Door te moeten zetten om doelen te behalen, het gaat allemaal niet vanzelf. En dat het eigenlijk geen straf is om te sporten, er staat namelijk een hoop tegenover wat je ervoor terug krijgt. En dat is me heel veel waard!

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen! Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen d.m.v. beweging, eten en lifestyle.

Wat is jouw volgende stap?
– Conditioneel verbeteren en helemaal tot het gaatje kunnen gaan. Maar dan ook weer met volle inzet beginnen aan de volgende oefening.
– Vetpercentage naar beneden brengen.
– Nog bewuster zijn van de uitvoering + gewichten zodat ik ook zelf aan de slag kan.
– Zelf aan de slag gaan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf