Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Mijn entree bij de Loods was een half jaar na mijn afstuderen. Vrij kort na het afstuderen had ik de intentie om naar een gezondere lifestyle toe te werken. De overgang van student naar young-professional was een flinke omslag wat tijdsindeling betreft. Na een 40-urige werkweek nog even sporten? Daar leek ik toen geen tijd voor te hebben. Vanwege de pandemie kwamen mijn werkzaamheden tijdelijk stil te liggen. Dit gaf mij de tijd en ruimte om rustig te oriënteren welke sportschool bij mij zou passen. Door te googelen kwam ik op de website van de Loods. Op de site kreeg ik een goede indruk van de bedrijfsfilosofie en maakte ik een afspraak voor een proefles.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Sinds mijn deelname bij de Loods heb ik zowel op conditioneel als kracht gebied veel progressie weten te behalen. Een half jaar geleden begon ik met nihil kennis over het trainen in een sportschool. De beginners trainingen waren zelfs te hoog gegrepen. Het geeft mij nu veel voldoening om op deze beginperiodes reflecteren. In enkele maanden is er veel aan kennis, conditie en kracht teweeggebracht!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste was toch het consistent zijn in mijn voedingspatroon. Alhoewel dit nu mede dankzij een digitale voedingsdagboek uitstekend verloopt.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het tot nu toe behaalde resultaat is op basis van twee à drie keer in de week sporten. Ik ben trots op het behaalde resultaat. Het sporten doe je uiteindelijk voor jezelf, maar het wordt extra leuk wanneer fysieke veranderingen door je omgeving opgemerkt worden.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Dankzij de deskundigheid van mijn coach heb ik veel inzichten gekregen over voeding in relatie tot mijn eigen lichaam en gezondheid. Door structuur en regelmaat in mijn voedingspatroon aan te brengen, eet ik veel gezonder. De combinatie van gezond eten en sporten, zorgt ervoor dat ik mij gedurende de dag veel energieker voel.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Juist nu in deze onzekere tijden raad ik jong en oud aan om een gezondere lifestyle te bewerkstelligen. De gezondheidsvoordelen zijn enorm!

Wat is jouw volgende stap?
Mijn volgende stap is mijn trainmomenten intensiveren. In de toekomst wil ik graag vier à vijf keer in de week sporten om nog fitter te worden en mijn doelstellingen te verwezenlijken!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf