Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Jetteke, 37 jaar en woon samen met mijn man en drie dochters. Na mijn zwangerschappen is mijn lijf een stuk minder sterk geworden en bleven er wat kilo’s aanhangen. Ik vond het erg moeilijk om tijd voor mezelf vrij te maken om te gaan sporten en weer fitter en sterker te worden. Ik heb besloten om met het 12 weken FIT Project mee te doen zodat ik verplicht was om 3x per week tijd te reserveren om te sporten, hulp te krijgen om betere keuzes te maken met eten en voor mezelf te kiezen in bepaalde situaties.
 
Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben vooral een stuk fitter, energieker, sterker en slanker geworden. Daarnaast heb ik ook geleerd wat ik beter wel en niet kan eten en in welke mate. Zo ben ik in alle opzichten een meer tevreden persoon geworden en dat heeft ook weer zijn uitwerking op mijn omgeving. Ook heb ik leefregels opgesteld zodat ik niet terug zal vallen in slechte gewoontes.
Het belangrijkste voor mij is dat ik weer heb geleerd om voor mezelf te kiezen en te zorgen.
Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou het iedereen aanraden die het moeilijk vindt om echt voor zichzelf te kiezen en te zorgen. Iedereen weet dat 3x sporten in de week goed voor je is en dat je bepaalde dingen beter niet kunt eten of drinken. Met dit traject doorbreek je echt patronen en verander je je levensstijl. Doordat je ook in groepsverband dit traject aangaat voel je je snel met elkaar verbonden en help je elkaar door bepaalde situaties heen. Je krijgt echt energie van elkaar en krijgt plezier in sporten omdat je snel verschil merkt zowel op de weegschaal, je uiterlijk maar ook omdat je fitter/sterker wordt. Daarnaast is het contact en de begeleiding met je coach ontzettend fijn en motiverend.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik heb vaker bepaalde diëten gevolgd en viel dan echt wel af. Alleen met dit traject neem je alles mee: opletten op eten, opletten wat je drinkt, beweging maar ook een stuk mentaal. Juist omdat je dit allemaal aanpakt verandert je leefstijl waardoor het geen tijdelijke truc iets is maar iets blijvends.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Ik voel me nooit zo thuis in een sportschool met allemaal van die spierbundels. Bij De Loods kun je zijn wie je bent. Het is heel ontspannen, persoonlijk en gemoedelijk. Er is respect voor iedereen en mensen helpen elkaar. De Loods werkt met een vaste groep trainers en die kennen je al snel en proberen elke training je grenzen te verleggen. Daarnaast zijn de groepslessen echt intensief waardoor je altijd met een uitgeput maar tevreden gevoel naar huis gaat.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf