Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ben in contact gekomen met De Loods via mijn moeder die Personal Training volgde bij Frank en Willem- Paul. Na een periode van een slechtere gezondheid met schouder, rug en nekklachten was het voor mij tijd om aan de slag te gaan met het aansterken en sporten. Het was voor mij spannend om weer te gaan trainen omdat ik niet wist hoe mijn lichaam hierop zou reageren. Dit maakt dat ik gekozen heb om mee te gaan doen met de Personal Trainingssessies waardoor er gekeken wordt naar ieder zijn eigen niveau, eigen kunnen en eigen uitdagingen/doelen.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ondertussen ben ik al een aantal jaar lid bij De Loods en heb ik verschillende veranderingen doorgemaakt. Het voor mij grootste behaalde resultaat is dat ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam en kunnen heb teruggekregen.
Daarnaast heb ik gewerkt aan mijn gezondheid en leefstijl. Ik ben gestopt met roken, gezond gaan eten en het bewegen is deel geworden van mijn routine. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels -12 kg lichter ben, ik sterker ben (dan ooit) en ik lekker in mijn vel zit.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste vond ik het terugkrijgen van het vertrouwen in mijn eigen lichaam en kunnen. Wanneer ik een mindere dag had qua gezondheid merkte ik dat het een invloed had op het sporten en op mijn humeur. Ik kon dan ook onzeker worden als iets niet lukte en twijfelen aan mijzelf en mijn kunnen. Inmiddels weet ik dat iedereen wel eens een mindere dag heeft en dat het weinig zin heeft hierin te blijven hangen. Het vertrouwen heeft tenslotte moeten groeien

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik voel me goed, sterk en zelfverzekerder. Dit zorgt voor een positieve mind set waardoor ik beter in mijn vel zit en ik meer geniet in het dagelijks leven. Het vinden van een juiste balans onder begeleiding van Willem- Paul, betreft bewegen en voeding draagt hier ook positief aan bij.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Ik heb geleerd mijn lichaam beter te begrijpen en aan te voelen. Er is geen goed of fout en iedereen is anders waardoor ook ieder zijn lichaam anders functioneert. Door de gesprekken die ik gevoerd heb met zowel Frank als Willem- Paul heb ik meer inzichten gekregen in mijn eigen lichaam waardoor ik mijn lichaam meer heb geaccepteerd en dit mijn zelfvertrouwen vergroot heeft.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou het traject aan iedereen aan willen raden! Het prettige van het trainen bij De Loods is dat jij als lid altijd centraal staat en er gewerkt kan worden aan ieder zijn eigen doelen. Het maakt bij De Loods niet uit wie je bent en of jouw doelen groot of klein zijn maar het gaat erom dat jijzelf bereid bent om te werken aan de gestelde doelen en daarmee jezelf durft te dagen. Je doet het tenslotte altijd voor jezelf!

Wat is jouw volgende stap?
De eerste stap voor mij is om de juiste balans tussen voeding en beweging te vinden en deze vooral vast weten te houden. Wanneer dit gelukt is zou ik graag fysiek nog sterker willen worden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf