Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Na ruim twee jaar tobben met pijn in mijn schouder, verschillende behandelingen te hebben gehad zonder goede resultaten had ik geen vertrouwen meer in mijn lijf. Ik dacht dat ik nooit meer zonder pijn zou kunnen bewegen, laat staan sporten. Mijn man die naar alle tevredenheid al bij de Loods sportte en Personal Training kreeg en nog steeds krijgt van Boy heeft mij voorgesteld aan Boy, een intake volgde. Tijdens de intake hebben we gesproken over mijn pijnlijke schouder, alle behandelingen maar ook over gewicht, voeding ,verwachtingen en wensen. We hebben tijdens dit gesprek afgesproken langzaam op te gaan bouwen om te kijken wat er met mijn pijnlijke schouder wel en niet kon en om voorzichtig oefeningen en gewichten toe te gaan voegen om de verzwakte schouder sterker te maken. Buiten het probleem met mijn schouder ben ik in het verleden ruim 40 kilo afgevallen met een dieet met zeer weinig calorieën, na dit dieet heb ik mijn voedingspatroon nooit meer goed op orde gekregen. Ook wilde ik nog graag een paar kilo kwijt maar dan wel op een gezonde manier, hier heeft Boy een plan voor gemaakt waar ik direct mee kon beginnen.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Buiten dat ik de laatste kilo’s die ik wilde afgevallen binnen no time kwijt was door middel van gezond eten en regelmatig sporten, is het grootste resultaat dat ik zo goed als zonder pijn in mijn schouder kan sporten en het vertrouwen in mijn lijf weer terug heb! Boy heeft mij geleerd te luisteren naar mijn lijf en niet te snel en teveel willen. Stapje voor stapje voel ik niet alleen mijn schouder maar heel mijn lijf weer sterker wordt.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste onderdeel van het traject vond ik het opbouwen van mijn calorie inname en het vertrouwen dat door meer en anders te eten in combinatie met sporten ik mijn gewicht stabiel kan houden, maar ook dat af en toe ongezond eten of een uitschieter maken niet erg zijn zolang je daarna maar weer gezond eten oppakt en lekker sport.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben dankbaar zoveel te hebben geleerd en nog steeds leer van Boy over bewegen en voeding. Het sporten en halen van gestelde resultaten geven zoveel positieve energie!

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Mijn grootste inzicht welke ik heb gekregen is luisteren naar mijn lijf, dat ik door rustig op te bouwen uiteindelijk meer resultaten haal dan gelijk voluit te gaan sporten met als gevolg dat ik de pijn in mijn schouder bleef houden.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou iedereen het Personal Training traject aanraden omdat ik denk dat iedereen kan leren van de professionals die werken bij De Loods. Zij leren je dat sporten zoveel meer is dan het lijkt, er hangt zoveel meer omheen bijvoorbeeld voeding, je relatie met voeding, zelfbeeld, zelfvertrouwen, omgaan met blessures enz. Bij de Loods leren ze je het beste uit jezelf te halen, daar is geen standaard boekje voor daarom gaan de trainers binnen De Loods samen met jou met hun kennis en kundigheid kijken hoe jij onder begeleiding van hen je doelen kan behalen om je vervolgens in dit Personal Training traject te blijven begeleiden.

Wat is jouw volgende stap?
Mijn volgende stap is dat ik graag nog wat sterker wil worden maar bovenal met veel plezier lekker wil blijven sporten bij De Loods!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf