Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Het traject is begonnen toen ik niet meer gelukkig was met hoe ik er uitzag in de spiegel en daardoor in een nog ongezondere sleur kwam waar ik graag uit wou. Met mijn eigen bedrijf had ik er last van dat ik afspraken die ik met mezelf maakte niet na kwam omdat ik ongezond leefde en veel dronk.

Iedereen die meer grip op zijn leven wilt, wat je fysieke of mentale doelstelling ook is, hier kan je hem behalen.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik ben fitter, sterker en heb meer energie. Ik maak nu afspraken met mezelf die ik na kan komen, ben bewuster gaan leven m.b.t. drank, bewegen en voeding. Ik zoek nu elke keer naar uitdagingen om mijzelf steeds weer te verbeteren. Mijn leven is nu een stuk gestructureerder maar daarin is nog genoeg ruimte om te groeien.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Het anders gaan eten en daarin de juiste keuzes te maken. Ik heb het traject niet als moeilijk ervaren, vond het vooral erg leuk en heel erg leerzaam. Wel merk ik dat nu pas de uitdaging komt, om een levensverandering te maken m.b.t. voeding keuzes, afvallen is nooit het probleem geweest maar het vast houden.

Uit mezelf maak ik nu keuzes om fysieker door het leven te gaan (bijv door veel te wandelen). Ik kan in de spiegel kijken en trots zijn op mezelf.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik zit goed in mijn vel, merk en zie dat ik fysiek sterker word, meer conditie heb waardoor alles een stuk makkelijker en leuker gaat. Uit mezelf maak ik nu keuzes om fysieker door het leven te gaan (bijv door veel te wandelen). Ik kan in de spiegel kijken en trots zijn op mezelf.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De sfeer, de coaching en te weten hoe te motiveren om tot het uiterste te gaan waardoor ik een betere versie van mezelf word.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die meer grip op zijn leven wilt, wat je fysieke of mentale doelstelling ook is, hier kan je hem behalen.

Wat is jouw volgende stap?
Deze leefstijl eigen maken en te routineren in mijn leven, waardoor het makkelijk vol te houden is.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf