Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Jeroen van Hilten, een 54 jarige bureau-ridder met liefde voor lekker eten en drinken. Na het stoppen met roken kwamen er wat kilo’s aan en die wilde er niet meer af, het werden er alleen maar meer. Ik merkte dat de belemmering van de extra kilo’s niet alleen lichamelijk effect hadden, minder conditie, veters knopen is een uitdaging, maar ook geestelijk had het zijn weerslag. Ik had steeds minder zin in activiteit, zat liever met een wijntje, zwemmen vanaf de boot betekend dat je er ook weer in moet klimmen. Het was genoeg, ik wist dat ik hulp nodig had, het zelf proberen was al vaker op frustratie uitgelopen. Mijn vriendin heeft me attent gemaakt op het 12-weken FIT programma en na 1x bellen en een gesprek was bij mij de beslissing genomen.
Ik zag er als een berg tegenop en was niet zeker van succes, maar als je het niet probeert lukt het zeker niet.
Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Naast de 15,7 kg die ik ben afgevallen en de bergen conditie die ik erbij heb gekregen heb ik een hele fijne groep mensen leren kennen die allemaal tegen vergelijkbare dingen aanlopen en, doordat je allemaal in een vergelijkbare situatie zit, elkaar heel goed kunnen steunen en waar nodig troosten. Het belangrijkste resultaat of eigenlijk effect, want het is nog niet af, is de verandering in mijn kijk op mijn eigen welzijn. Ik weet nu dat ik daarvoor verantwoordelijk ben en dat ik daar ook tijd en aandacht voor moet hebben, het komt niet vanzelf en is heel belangrijk.
Ik heb ook geleerd dat ik controle heb, als ik bepaalde dingen doe dan hebben die effect en als ik een bepaald effect wil bereiken weet ik wat ik daarvoor moet doen. 
Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Dit traject kan ik aan iedereen aanraden die serieus met zijn leven en lijf wil omgaan. De kilo’s zijn een handvat maar de inzichten in je eigen beweegredenen en valkuilen is de echte winst. Er is wel een grote MAAR, je moet het echt voor jezelf doen, als je het voor een ander of “de omgeving” doet zul je niet de blijvende resultaten bereiken.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De aandacht en het wekelijkse samen zijn met de groep laten je zien en voelen wat er gebeurt, de vereiste discipline is behoorlijk en de extra, soms in eerste instantie onzinnige, uitdagingen geven veel extra inzicht.
Juist de combinatie van sport, voeding, coaching en de groep geeft, als je het toelaat, een duurzame verandering aan je leven.

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
De aanloop en eerste 2 weken, vooral de vraag of ik wel “mee” zou kunnen komen. Die vraag was snel beantwoord doordat iedereen op zijn eigen niveau aan de slag gaat en dat we allemaal elkaar motiveren om dat stapje extra te zetten, niet een stapje extra ten opzichte van iemand anders maar ten opzichte van jezelf.  

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Persoonlijk, vriendelijk en met aandacht. De trainers weten wie ze in de groep hebben en dagen je uit op jouw niveau of houden rekening met de beperking. De sporters zijn daar met een doel, niet voor de show. Ik voel me hier echt thuis.

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf