Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Jennifer Groenen, 24 jaar en was niet tevreden over mijzelf. Ik was wat kilo’s aangekomen, voelde me zwak en durfde bijna niet meer in de spiegel te kijken. Ook in het dagelijks leven werd ik onzekerder en vermeed ik feestjes. Ik wist dat er iets moest veranderen, maar kon deze stap niet alleen maken. Tijdens het gesprek bij Loods voelde ik me begrepen en door het traject in groepsverband te doen heb je steun en kun je elkaar uitdagen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Allereerst ben ik 16 kilo afgevallen en dus een stuk fitter geworden. Daarnaast is mijn zelfvertrouwen gaan groeien! Ik durf weer tevreden in de spiegel te kijken en durf ook weer strakke kleding te dragen. Ik heb een veel positiever zelfbeeld gekregen en sta veel gelukkiger in het leven.

Het 12 weken FIT Project is een intensief traject gericht op persoonlijke groei, zowel fysiek als mentaal! Echt iets waar ik trots op ben!

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Iedereen! Het gaat niet alleen om het afvallen en fit worden. Het gaat ook om je mentale welzijn. Je wordt mentaal en fysiek uitgedaagd, gecoacht en gesteund.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
Naast de fysieke trainingen, wordt er heel veel tijd besteed aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Je hebt steun van de mensen in de groep, maar ook van de coach. De lessen die je krijgt over gedragsverandering in je eigen leven op elk vlak zorgt ervoor dat je gaat kiezen voor je eigen gezondheid en geluk. Niemand staat je in de weg.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Een fijne sfeer. Iedereen begroet je bij binnenkomst en willen jou verhaal horen, waarom je er bent. Er worden fijne groepslessen gegeven waarbij je met elk niveau in kan stappen. Ook word je gepusht om er alles uit te halen. Na het sporten heb ik altijd een voldaan gevoel, ik heb alles gegeven!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf