Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Ik heb meegedaan aan het 12weken FIT project, omdat ik mij fitter wilde voelen. Ik heb in het verleden niertransplantaties gehad en ik wil zuinig met mijn lichaam omgaan. Daarnaast wilde ik graag wat kilo’s kwijt zodat ik lekkerder in mijn vel zou zitten. Na jarenlang jojo-en was het tijd voor een andere weg.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?

In totaal ben ik 15.1kg afgevallen, waar ik onwijs trots op ben. Ik voel me een stuk fijner, kan kleding aan die ik leuk vind. Daarnaast voel ik me fitter en energieker. Dit heeft ook invloed op mijn omgeving.

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?

Je gaat samen met de groep op weg naar wat jouw drijfveren zijn waardoor jij dit traject wil doen. Het is echt een goede investering in jezelf fysiek én mentaal.
Voor mij: de beste investering in jaren!
Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou dit traject aanraden aan iedereen die zich fysiek en mentaal graag beter, fitter en energieker wil voelen i.c.m. afvallen.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
Verschillende pogingen heb ik eerder ondernomen, maar die hield ik uiteindelijk niet vol. Wat dit traject uniek maakt, is dat je in groepsvorm sport én coaching volgt. Daarnaast heb je bijna dagelijks met je groep contact via de app en dat motiveert enorm.

De opdrachten die je krijgt, zorgen ervoor dat je nadenkt over wat je doet en waarom je dingen doet op jouw manier. Je doorbreekt op deze manier ook routines(comfortkeuzes) die eigenlijk niet goed zijn voor je lichaam.
De sportmomenten in de groepsles zijn zo ingericht dat iedereen mee kan doen. Er worden zo nodig aanpassingen gedaan om je extra uit te dagen of juist de andere kant op. Dat zorgt ervoor dat iedereen echt voor zichzelf werkt en uitgedaagd wordt, maar ook dat iedereen zich prettig voelt. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?

Een hele fijne omgeving om te sporten! De trainers kennen je bij naam en je wordt gestimuleerd tot aan het einde van de les.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf