Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met Bootcamp trainingen begonnen?
Voor mij is het allerbelangrijkste dat het wordt gegeven door zeer enthousiaste en deskundige trainers. Zij weten mij over de ‘virtuele’ drempel te duwen. Je kent het wel, ik heb eigenlijk niet zo’n zin, zit lekker op de bank, maar als ik dan denk aan de training, krijg ik toch de zin en energie om er naartoe te gaan. Eenmaal bij de Loods word ik meegenomen door het enthousiasme van de trainers en de groep en vliegt de bootcamp training voorbij en kom ik met een zeer tevreden gevoel weer thuis. Ga douchen en dan op de bank😊

Wat vind jij leuk aan het bootcampen bij De Loods?
Ik vind het allemaal leuke en enthousiaste trainers, de sfeer is zeer relaxed en wat ik vooral heel belangrijk vind, iedereen is er welkom en wordt welkom geheten. Ook al kom je voor de 3e keer, of al een aantal jaren, de trainers zijn naar een ieder zeer betrokken. Verder corrigeren ze tijdens de oefening, waar nodig. Dus letten juist heel goed op de juiste uitvoering met de hierbij horende juiste houding. Meestal als ik denk “o makkelijke oefening”, dan voer ik hem niet goed uit. Als Frank of Tim mij hebben ‘bijgesteld’ piep ik wel anders😊

Hoe zou jij De Loods beschrijven in maximaal 50 woorden?
Professioneel, zorgzaam voor zijn sporters, betrokken, maar vooral ook enthousiast en motiverend. Zij proberen dat een ieder zijn of haar grenzen gaat verleggen, op een veilige en goede manier.

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de Bootcamp trainingen?
Iedereen die twijfelt om te gaan sporten. Jong of oud, dat is juist de leuke mix bij De Loods. Je wordt goed begeleid in de opbouw en uitvoeren van oefeningen, dit is JUIST heel belangrijk bij deze tak van sport.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf