Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik zit een stuk beter in mijn vel en durf weer te vertrouwen op mijn schouder.

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
In augustus 2022 ben ik samen met een vriendin het traject bij De Loods gestart. Ik wilde graag sterker worden en in verband met meerdere operaties aan mijn schouder, vond ik het van belang het fitnessen op te pakken onder goede begeleiding. Tijdens de intake met Marjolein kreeg ik een goed beeld van het traject en was ik overtuigd van het feit dat De Loods mij de juiste begeleiding zou kunnen bieden.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Mijn lichaam is echt veranderd. Ik heb nu veel meer spiermassa gekregen en ben veel sterker geworden. Ook had ik aan het begin van het traject, zowel tijdens sporten als in mijn vrije tijd, regelmatig last van mijn schouder. Dit is nu nauwelijks meer het geval en dat is voor mij toch echt het belangrijkste resultaat tot nu toe. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en voel ik mij veel fitter. Ook ervaar ik geen angst of hinder meer van mijn blessure in het dagelijks leven.

Het sporten is inmiddels een onmisbare schakel geworden in mijn leven.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Aanvankelijk vond ik het lastig om het fitnessen te combineren met mijn andere sport (voetbal) en werk. Ik moest een nieuw ritme creëren. Ook vond ik het moeilijk om mijn voeding uit te breiden. Aangezien ik meer ging bewegen, was het ook van belang dat ik meer ging eten. Dit bleek in mijn geval helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig heb ik daar op termijn, met behulp van Marjolein, een betere balans in weten te vinden.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik zit een stuk beter in mijn vel en durf weer te vertrouwen op mijn schouder. Daarbij is het super leuk en motiverend om het verschil in spiermassa te zien. Het fitnessen is inmiddels een onmisbare schakel geworden in mijn leven.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Dit is mijn eerste ervaring met Personal Training, maar wat mij betreft is het traject bij De Loods zeer volledig. Door de persoonlijke begeleiding word je uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen waarbij de focus naast het fitnessen ook ligt op voeding en mindset. Om deze reden heb ik het traject ook met één jaar verlengd.

Ik zou het traject aan iedereen aanraden die onder goede begeleiding mooie persoonlijke resultaten wil behalen. Het is echt een investering in jezelf.

Wat is jouw volgende stap?
Op dit moment vind ik de Personal Training nog steeds erg leuk en uitdagend. Daarbij ben ik ook zeer te spreken over de sfeer bij De Loods, dus wellicht dat ik het traject nog een half jaar wil voortzetten. De komende weken zal ik mijn doelen verder bespreken met Marjolein om de juiste vervolgstappen te bepalen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf