Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik liep al 3 jaar rond wetende dat ik veel te zwaar was. Ik kon alleen mijn veters strikken of mijn sokken aantrekken als ik mijn adem inhield en als ik twee trappen was opgelopen kon ik 3 minuten lang niet een normaal gesprek voeren, omdat ik volledig buiten adem was. Na een intake ben ik begonnen met twee maal per week een uur Personal Training en met het bijhouden van mijn voeding in een app. In de weken die volgden heb ik wel wat aanpassingen gemaakt in mijn routines en mijn voeding.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Na anderhalf jaar was ik bijna 45 kilo afgevallen en vind ik sporten heerlijk. Als ik niet sport krijg ik een onrustig gevoel over me. Voordat ik dit Personal Training traject in ging, had ik helemaal niets met hardlopen en vond ik dat echt een stomme sport. Dit najaar heb ik mijn eerste halve marathon gelopen (onder de 2 uur) en ga ik zodra ik er klaar voor ben een hele marathon proberen te voltooien. Ik vind sporten en vooral hardlopen heerlijk, het ontspant echt geweldig.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste vond ik het aanpassen van mijn voedingspatroon. Ik ben gek op lekker en veel eten en je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor M&M’s, maar als ik dan op de verpakking kijk hoeveel calorieën daar inzitten en wat ik daar in de plaats voor allemaal kan eten of wat ik ervoor moet doen om die calorieën weer te verbranden, dan kan ik het prima matigen. Vanaf dag één heb ik op aanraden van Willem-Paul mijn dagelijkse inname in een App op mijn telefoon geregistreerd, hierdoor kan ik prima in de gaten houden wanneer ik wat kan eten, dit stelt mij in staat om controle te houden over mijn eetpatroon.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het geeft me een heerlijk gevoel dat ik nu weer controle heb over mijn gewicht. Door bijvoorbeeld eerder in de week iets te matigen, zodat ik dan later in de week gewoon lekker uit eten kan gaan zonder te kijken wat ik eet. Ook het hardlopen vind ik heerlijk, als ik dan om 07:00 uur vertrek en over de dijk langs de lek loop dan kan ik heerlijk kan genieten van de natuur en voel ik me die dag meteen echt veel beter.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
De balans tussen eten en bewegen.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik kan het iedereen aanraden of je nou jong of oud bent. Als je bewust met je lijf/leven wilt omgaan, niet alleen om controle over je gewicht te krijgen, maar ook om sterker te worden waardoor je veel minder blessures/pijntje zult ondervinden. Voordat ik begon zat ik regelmatig bij de fysio, omdat ik weer eens last van mijn rug had of van mijn nek, nu kom ik daar echt zelden.

Wat is jouw volgende stap?
Ik wil toch echt die marathon gaan lopen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf