Hoe is bij jou het PT traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
In februari ’23 kreeg ik helaas te horen dat mijn sportieve leventje vanwege een thoracale aneurysma radicaal moest veranderen. Dankzij een gezonde leefstijl en mijn werk als gymdocent was de enige opdracht: bloeddruk verlagen en stress verminderen.

Runstreaks, sportvasten en zoveel mogelijk bewegen brachten niet het gewenste resultaat. Ik voelde me onzeker om buiten de ‘veilige zone’ te sporten en durfde de grenzen niet meer op te zoeken. Eind augustus ’23 kwam ik in gesprek met Frank of hij het aandurfde met mijn inwendige blessure. Nog geen twee uur later had ik Bob aan de telefoon en diezelfde week was onze eerste meeting.

Met het serieuze voornemen én de afspraak om goed met artsen, cardiologen en experts te blijven overleggen startten we op 25 augustus. Na één maand kwam ik vól energie de Loods binnen huppelen met een zelfgebakken appeltaart. Zo blij met de professionele en fijne begeleiding van Bob!

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering is dat ik weer durf te sporten. Ik vind alle sporten altijd al geweldig en leuk dus daar ligt het niet aan, motivatie genoeg.
Maar mijn herwonnen zelfvertrouwen én het feit dat ik mezelf nu op nummer 1 zet zijn de belangrijkste resultaten die bereikt zijn. Daar ben ik én heel blij mee én supertrots op!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Het moeilijkste was, zeker in het begin, hulp vragen, me kwetsbaar durven opstellen en overleggen over “hoe ga ik met de opgelegde restricties om?”
Dat wist ik zelf toch ook wel? Eigenwijs zijn zie ik als heel positief, maar het overleggen met een betrokken, professionele en leuke personal trainer is heel waardevol. Dus gaandeweg het traject veranderden de moeilijke onderdelen in positieve uitdagingen.

Het resultaat dat ik mezelf op nummer 1 zet én me hierdoor sterk, gezond & fit voel maakt me heel trots. Het vele sporten zorgt voor een normale bloeddruk waardoor het aneurysma stabiel is en de artsen meer dan tevreden!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De enorme lieve betrokkenheid en de échte aandacht die de trainers je bij de Loods geven is echt fantastisch. Dit onderscheidt de Loods met kilometers van ‘gewone’ sportscholen. De eerlijkheid tijdens de coachingsgesprekken, wat gaat er goed en wat kan er beter, is een spiegel die je voorgehouden wordt. Soms confronterend maar vaker als steuntje in de rug! De kennis over voeding en training is de stok achter de deur die nodig is om de gewenste resultaten te behalen.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die bereid is om écht te ervaren hoe fijn het is om vitaal, fit, sterk en positief in het leven te staan. Wel met de juiste mindset, een gezonde dosis doorzettingsvermogen en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken GUN ik de trainingen bij de Loods. Meer dan waard!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf