Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik heb een zittend beroep waar door een noodzaak ontstond om te werken aan mijn slechte conditie. Dit zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar en ander soort sportschool, eentje waar je echt begeleid werd en men met enthousiasme werkt. Na enige voorlichting ben ik met Personal Training gestart bij de Loods.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik loop nu de trappen weer op zonder te hijgen, ben in de allerbeste conditie ooit, ben afgevallen én: ik ga met veel plezier en zonder enige tegenzin sporten.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Je beweegpatroon en voeding aanpassen is een gewoonte die moeilijk is, maar ik kwam er achter dat het aanpassen van je mindset is het allerbelangrijkst, waarom doe je het eigenlijk en waarom lukt het niet je te houden aan je voornemens en je doel? De begeleiding in de aanpassing van mijn mindset was voor mij erg belangrijk.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben afgevallen en heb veel plezier in het sporten, de begeleiding is super, enthousiaste mensen die het sporten aangenaam en met veel humor begeleiden, maar ook niet nalaten om een “stevig” gesprek met je te hebben als je in de “fout” gaat. Als ik in de spiegel kijk zie ik ook de verandering van mijn body en dat is toch ook goed om te zien.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Je hebt het zelf in de hand, je hebt hulp nodig bij het goed uitvoeren van je oefeningen, je hebt hulp nodig bij je voedingsprogramma, maar uiteindelijk moet je wel jezelf blijven afvragen waarom je iets wel of niet eet en wat je uiteindelijke doel is. De begeleiding hierin was voor mij van belang hierbij.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die tot nu toe zonder een beoogd resultaat naar een sportschool gaat waar de “instructeurs” vriendelijk groetend rondlopen, maar je aan je lot overlaten en je niet iedere keer begeleiden tijdens je oefeningen en je niet constant in de gaten houden, zou het programma van de Loods moeten volgen. Naar mijn mening is sporten zonder goede begeleiding terwijl je daarmee bezig bent, gedoemd te mislukken.

Wat is jouw volgende stap?
Ik voel me prima bij de Personal Trainingen en de voedingsadviezen en vooral: de uitstekende begeleiding, dus op naar verder gewichtsverlies en verbetering van mijn conditie.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf