Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Ik ben Gerlinda, 33 jaar en moeder van 4 jonge kinderen. Naast moeder zijn werk ik ook als oncologieverpleegkundige in het ziekenhuis.
Een leuke, maar drukke combinatie en daardoor heb ik mezelf vaak weggecijferd. Ik heb meegedaan aan het 12 weken FIT Project om mezelf weer op de rit te krijgen mentaal en fysiek. De zwangerschap kilo’s eraf en een fitte start voor een gezond leven. Tenslotte wil ik naar mijn kinderen ook een goed voorbeeld zijn en dan is de eerste stap om aan jezelf te werken.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben door het 12 weken FIT Project 20kg afgevallen. Een mooi resultaat waar ik hard voor gewerkt heb en ook erg trots op ben. Vooral dat ik weer lekker in me vel zit is mij veel waard. Ik heb weer veel energie en ik heb echt geleerd om tijd voor mezelf vrij te maken. De complimenten die er nu gegeven worden voor het resultaat stimuleren mij alleen maar om door te gaan. Het plezier in sporten is terug en de combinatie met juiste voeding zorgen ervoor dat dit een goede basis is voor de rest van je leven.

Een mooi, soms echt wel even pittig, maar een fantastisch traject om jezelf te veranderen naar de persoon die je wilt zijn.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou het iedereen willen aanraden die uit hun eigen comfort zone durft te stappen en wilt veranderen. Je moet jezelf wel echt helemaal geven. Naast de begeleiding/coaching is de hoeveelheid energie en positiviteit die ze uitstralen ook erg belangrijk en helpen je daardoor in de soms wat mindere of moeilijke weken. Wat ook fijn is dat het met een groep samen is, je staat er niet alleen voor en leert ook van de mensen uit je groep.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf