Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Als carrièrevrouw en moeder is het soms echt lastig balans te vinden in je dagelijks leven. De laatste jaren bestonden uit het balanceren van mijn carrière en het opvoeden van onze kinderen. Met een partner die continue op reis is voor werk, was het ook niet gemakkelijk. Gedurende deze tijd heb ik dan ook minder goed gelet op mijn fysieke conditie. Het was overduidelijk voor mij en mijn partner dat we een streep moesten zetten onder onze huidige leefstijl en aan onze gezondheid moesten gaan werken. Het verbeteren van mijn fysieke- en mentale gezondheid was de hoogste prioriteit. Het Personal training traject wat was aangeboden door De Loods Nieuwegein sprak mij erg aan. Ik was opzoek naar een balans die past bij mijn gedrevenheid, maar ook komt met goede begeleiding. Een Personal Coach die mij niet zal laten vallen wanneer het goed of slecht ging was dan ook belangrijk.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik was echt opzoek naar een balans waar ik mij goed bij voelde in mijn vel. Ik wilde graag een betere conditie door middel van mijn gedrag en patronen op een duurzame manier te laten veranderen voor een gezonder leven. Ik had een aantal gezondheidsklachten zoals een hoge bloeddruk en cholesterol die aandacht vergden. Ik ben in de eerste 3 maanden 12.6 kg afgevallen en ik ben veel gezonder geworden. Ik heb aan mezelf bewezen dat het mogelijk is om een gezond leven te leiden, tijd vrij te maken voor sport en alles in combinatie met mijn persoonlijke carrière en de opvoeding van mijn kinderen. Mijn coach helpt mij continue mijn grenzen te verleggen.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Van weinig bewegen tot heel veel bewegen was niet makkelijk. Tijd maken was niet het probleem. Mijn doelstellingen was vrij ambitieus en ik moest echt doorpakken voor het benodigde resultaat. Het aanpassen van mijn voedingsschema was niet eenvoudig. Rekening houden met ons gezin was lastig. Daar waren veel aspecten van goede voeding die ik opnieuw moest leren. Gezond en in balans eten is niet altijd eenvoudig met een tijdsgebrek.Mijn man en ik hebben een voedingsplan gemaakt in overleg met onze coach. Onze coach stond altijd voor ons klaar als we vragen hadden en kwam hij zelf ook met hele praktische ideeën en advies. Hij denkt echt met ons mee.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik mee zou doen met een HYROX fitness event en deze helemaal zou kunnen afmaken, had ik je voor gek verklaard. Maar het is zowel mij als mijn man gelukt! In een korte periode, met heel hard werken is het mij gelukt om weer in een goede fysieke en mentale conditie te komen. Hard werken, doorzetten en consequente actie levert resultaten op. Ik wil graag op de lange termijn van het leven genieten, met het weten dat ik er fysiek en mentaal goed voor sta.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Frank daagt mij altijd uit om het uiterste uit mezelf te halen. Vooral dingen waarvan ik denk dat ik ze niet kan. Hierdoor heb ik mijn grenzen al meerdere keren verlegd tijdens dit traject en doe ik elke keer weer dingen waarvan ik dacht dat ik ze niet kon. Geloof in jezelf en pak het gewoon aan. Er gaan altijd momenten zijn dat het niet mee valt maar ook dan is doorgaan de enige optie. Als je doet wat nodig is, komt het op de lange termijn altijd goed.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Het is voor iedereen die graag een nieuwe kijk op het leven wilt. Je leert veel van jezelf, maar ook hoe je beter met voeding en gezondheid om kan gaan. Werken met een Personal Trainer geeft echt een andere dimensie aan het bereiken van je doelen. Een coach is er in goede, maar vooral ook in slechte tijden. Motivatie is er niet altijd en juist dan staat de coach voor je klaar.

Wat is jouw volgende stap?
Ik wil het Personal Coaching traject voortzetten om te werken aan mijn lange termijn doelen met de nodige begeleiding. Ik heb nog veel aspecten die ik graag wil verbeteren en heb er de nodige begeleiding bij nodig.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf